Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Вие цел живот барате спас во општина бт,така да мукла и гледај си ги дворот.
Кај нас е клубот општински , а вашиот не е ...
Инаку подобро ви е иницијатива градот да ви превземи клубот , оти не вервам пари некој да ви дај , кога клубот е приватен .

Кај нас е клубот општински , а вашиот не е ...
Инаку подобро ви е иницијатива градот да ви превземи клубот , оти не вервам пари некој да ви дај , кога клубот е приватен .
Тешко тоа ,лани имаше некој предложи петре одби.Моментално е лоша ситуацијата во град Скопје по тоа што читам и гледам,плус клубот не се знае уште колку само долгови има,поради тие долгови тешко да се нафати некој .Да бидеме релни мамата му ја ебаа на клубот.

Zborot e politicka partija namesto obicni gragjani
Ако ние немаме барано незнам кој има.Вмровциве се многу чудни од авион се гледа дека ова го користат за политички поени, плус колку што читам по интернет они го држат град Скопје може да стават на собрание на град Скопје да се изгласа овој предлог ама нема .

Како то да најдобрата нг во државата денес е -100% од то шо се прикажва?
Дојди на 23ти ноември да ја гледаш во живо најдобрата навивачка група во Македонија. Ако ти е скапа картата пиши ми ќе ти дадам јас гратис.

Дојди на 23ти ноември да ја гледаш во живо најдобрата навивачка група во Македонија. Ако ти е скапа картата пиши ми ќе ти дадам јас гратис.
За денес прашвам, а не за јубилеј спреман долго време уназад, прашвам за "континуитетот" од 300-350 бројка на домашен цела ова сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom