- Член од
- 5 ноември 2022
- Мислења
- 64
- Поени од реакции
- 403
Ckembari solidno izdanie, proraboti inaetot kaj bitolcani .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ckembari solidno izdanie, proraboti inaetot kaj bitolcani .
Никаде не прочитав за спас на нг Комити Запад, оваа дискусија може и треба да помине само во фан клуб ФК Вардар или во темата за МКД фудбал.
Вие цел живот барате спас во општина бт,така да мукла и гледај си ги дворот.
Кај нас е клубот општински , а вашиот не е ...Вие цел живот барате спас во општина бт,така да мукла и гледај си ги дворот.
Тешко тоа ,лани имаше некој предложи петре одби.Моментално е лоша ситуацијата во град Скопје по тоа што читам и гледам,плус клубот не се знае уште колку само долгови има,поради тие долгови тешко да се нафати некој .Да бидеме релни мамата му ја ебаа на клубот.Кај нас е клубот општински , а вашиот не е ...
Инаку подобро ви е иницијатива градот да ви превземи клубот , оти не вервам пари некој да ви дај , кога клубот е приватен .
Zborot e politicka partija namesto obicni gragjaniВие цел живот барате спас во општина бт,така да мукла и гледај си ги дворот.
Ако ние немаме барано незнам кој има.Вмровциве се многу чудни од авион се гледа дека ова го користат за политички поени, плус колку што читам по интернет они го држат град Скопје може да стават на собрание на град Скопје да се изгласа овој предлог ама нема .Zborot e politicka partija namesto obicni gragjani
И на најдобрите им се случува.Како то да најдобрата нг во државата денес е -100% од то шо се прикажва?
Дојди на 23ти ноември да ја гледаш во живо најдобрата навивачка група во Македонија. Ако ти е скапа картата пиши ми ќе ти дадам јас гратис.Како то да најдобрата нг во државата денес е -100% од то шо се прикажва?
За денес прашвам, а не за јубилеј спреман долго време уназад, прашвам за "континуитетот" од 300-350 бројка на домашен цела ова сезона.Дојди на 23ти ноември да ја гледаш во живо најдобрата навивачка група во Македонија. Ако ти е скапа картата пиши ми ќе ти дадам јас гратис.