Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
И помал инцидент од ова да направила било која наша група у грција , две недели ќе ги држеа нашите членови во затвор, заедно со шверцери на дрога, убијци и силувачи !!!
Ке добиева печат за забрана за влез во ЕУ на најмалце 10 години и ќе требаше секој уапсен да плати по најмалку 10000 евра за “нешто” !!
Овде полицијата се потепа да ги заштити и у Центар и пред сала и на крај на излаз од Скопје !!!
У стање се да извадат и пиштоли и да пукаат у наши деца само да заштитат гомна што дошле инкогнито да направат провокација !!!
Срамота

Последно уредено:
Ако ништо друго барем од исток сме сигурни, на влез и излез од градов дека Комити ќе не одбранат :)
Остај за исток од дамна се знае за тоа него и на вас 2 пати образ ви обелуваме еднаш чкембари ги нападнавме на ваша утакмица сеа грциве пак у ваша наслба да не се прошири исток накај аеродром

Остај за исток од дамна се знае за тоа него и на вас 2 пати образ ви обелуваме еднаш чкембари ги нападнавме на ваша утакмица сеа грциве пак у ваша наслба да не се прошири исток накај аеродром
Како бе наша населба нели Аеродром навива за Вардар? :)
А Грциве нели на рекорд се истоварале и не стигнале до салата во Аеродром или општината ни се прошири до плоштад :)

Како бе наша населба нели Аеродром навива за Вардар? :)
А Грциве нели на рекорд се истоварале и не стигнале до салата во Аеродром или општината ни се прошири до плоштад :)
Шверцерите што не го бранат Скопје? Зошто не искочија да го бранат?

@Kumanovo1990 дечково не е член на Шверцери,не е член на ниедна група само провоцира и соли памет,батали го небитен е не му давај на значење.
Kumanovac , ostaj ti shverceri tuku gleam od vashiot grad tie iliret pak se pojavile na scena.....

Се појавиле да, ќе се појавиме и ние наскоро.

Kumanovac , ostaj ti shverceri tuku gleam od vashiot grad tie iliret pak se pojavile na scena.....
Се појавија, ама мудро знаат каде што има комитски екипи, не гостуваат :D

Се појавија, ама мудро знаат каде што има комитски екипи, не гостуваат :D
На тие Илирет не им падна ударната застава од Кумани уште пред 20 години ?

@Интегрален со кој образ почнуваш да провоцираш, па после демек шала, па некоја мала пофалба, поготово за нешто што не сте способни ни 2% од тоа што некои дечки како-така се трудат, и немој со финтине како некоја друга група, не сум члем, не беа во наша населба. Од 25 години, 20 не постоите.

Attachments

• Screenshot_20221015-233143_Facebook.jpg
    Screenshot_20221015-233143_Facebook.jpg
    111,1 KB · Прегледи: 105
  • Screenshot_20221015-233150_Facebook.jpg
    Screenshot_20221015-233150_Facebook.jpg
    176,5 KB · Прегледи: 108
@Интегрален со кој образ почнуваш да провоцираш, па после демек шала, па некоја мала пофалба, поготово за нешто што не сте способни ни 2% од тоа што некои дечки како-така се трудат, и немој со финтине како некоја друга група, не сум члем, не беа во наша населба. Од 25 години, 20 не постоите.
Абе на секој мој коментар одма 5 Комити се нервираат и скокаат. Јас не знам што толку ви сметам стварно. Еве ти си од постарата екипа тука и знаеш каков ми е стилот на пишување со доза хумор во секој коментар. Пример @Saber Rider коњаникот ме чита мн добро и никогаш не се попалил на мој коментар ми ја разбира смислата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom