Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потег за респект.Не би требало ја да ги објавам ама браво. БРАВО големо браво. Ми се напуни срце. Вечерта ми ја разубавевте
Прегледај го приврзокот 347829
Мочање се да им ебам. Абе срце ми се напуни жими сеПотег за респект.
Браво!!!
Не знам дали да се смеам или да плачам па дечките што беа сликани пола идат со лозари абре циркузијадаНе би требало ја да ги објавам ама браво. БРАВО големо браво. Ми се напуни срце. Вечерта ми ја разубавевте
Незнам како е таму работата ама ако е ко на сликава ноу комент респект.Не знам дали да се смеам или да плачам па дечките што беа сликани пола идат со лозари абре циркузијада
Лозари.Респект за момциве а од која нг се ако се знае?
Од багери.Респект за момциве а од која нг се ако се знае?
Не би требало ја да ги објавам ама браво. БРАВО големо браво. Ми се напуни срце. Вечерта ми ја разубавевте
И шојма то врска?Не знам дали да се смеам или да плачам па дечките што беа сликани пола идат со лозари абре циркузијада
Па да знаеш колку ве обожаваат вас дел од овие што се на сликава, сам ќе посакаш да им ги вратиш маицитеИ шојма то врска?
Па во скоро секоја Мкд група имало и има србомани. Не се прајте наудрени.
Сигурно не се ова некој нови ликој шо никнаја сега Кавадарци и прв пат одат на утакмица.
Ама кога веќе си извајле официјално маици потегот на Лозари е поќе од исправен, браво!!!