- Член од
- 11 мај 2021
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 256
i se gordeesh so ova? fucking retards

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i se gordeesh so ova? fucking retards
постоите? или само против ривалите од другата партија се собирате? Артан груби груен тачившаi se gordeesh so ova? fucking retards![]()
i se gordeesh so ova? fucking retards![]()
Брату балисти многу погрди работи правеле. Некој од балисти да влетал така, до сега херој ќе го направите. Гаѓате фудбалери со пиротехника и слично.
@VardarVoSrceto околу официјалните производи со етикета како што ја објавивте новата маица, многу одамна се правело тоа во ФА. Сите производ од 2012/2013 па навака имале таква етикета со официјален производ на групата. За името и зборот "продукција" не навлагам.
Прегледај го приврзокот 346926
Бонус фото од шорцот за на плажа, дека беа активни летово Комити со таков производ.
Лето 2014г
Прегледај го приврзокот 346927
Не беше тема на муабет дали се вика продукција или официјален јас го разбрав дека маиците со етикетата биле како нов производ на нашава сцена. И за нацртано платно од кореографијата многу такви се направени не е ништо ново и нешто за чудење. Супер работите ти и другарите со кореографии и изглед на трибина и браво за заложбата.За да не ти одговараат со глупости. Продукција Запад е произлезено од Вардар Филм
Така си разбрал зашто така си сакал, никој не пиша дека ова со маициве е нешто невидено кај нас а и со цртањето на платно одговор беше на шурите дека кењаат оти се шиениНе беше тема на муабет дали се вика продукција или официјален јас го разбрав дека маиците со етикетата биле како нов производ на нашава сцена. И за нацртано платно од кореографијата многу такви се направени не е ништо ново и нешто за чудење. Супер работите ти и другарите со кореографии и изглед на трибина и браво за заложбата.
Ама и беше пишано дека и Комити и ФА имале исти ама не се знаело кој кого копиралТака си разбрал зашто така си сакал, никој не пиша дека ова со маициве е нешто невидено кај нас а и со цртањето на платно одговор беше на шурите дека кењаат оти се шиени
Hahahah lee i ova go slusav id Vojvodiпостоите? или само против ривалите од другата партија се собирате? Артан груби груен тачивша
знаеш ти добро дека све до еден сте партиски пиуни не се прајте будали по форум искривени смрдешиHahahah lee i ova go slusav id Vojvodi
Barem kazhi ja nashata partija, inaku dosega ni vikavte deka DUI sme![]()
Боооо @Saber Rider Удба лајна да јајТ.Во склоп на муабетов, да се цитирам со еден муабет од пред 6 години, на страна 1019
Поздрав до побратимот @AAbrat, од пророчица Саманта
Мило ми е што сепак се преориентиравте на фудбал првенствено.
Прегледај го приврзокот 346940
Da da znam, no ti ushte podobro znaeshзнаеш ти добро дека све до еден сте партиски пиуни не се прајте будали по форум искривени смрдеши