Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Се оглед на тоа дека истурени ликови на Бугарите во Скопје се лик од Карпош со ментални проблеми кој ги ставал налепниците на неколку локации,и последниот што полужуваше венец во Св.Спас беше ликот од Драчево кој колеше мачки и црташе пентаграми со крвта,може да се заклучи колку им е успешна пропагандата во овој дел.

Кај се апостоливе да го бранет Скопје ?
Ова не е ни Скопје, ова е пред Скопје, Македонски Бугари го направиле ова изгледа.

Се ствара лажна слика дека е стварно така, а во реалност е како што кажаа Сајбер и Кано.

Тие налепниците еден народ две држави што ги лепеа, беа искинати голем дел од нив, уствари јас немам приметено некоја таква налепница, далеку од тоа дека било преплавено Скопје, ова со знамево како што кажа Сајбер, на влез на Скопје у сред бел ден, не верувам дека и тие што проаѓале во моментот таму знаеле што се дешава. Друго е вака снимано од страна и објавено на портали, личи дека направиле кој знае каква акција, исто беше и со сликата кога го чистеле споменикот на Гоце Делчев у парк во петок во 5 саат попладне. Паркот во позадина празен, една слика и бежанија, нит чистеле нит седеле таму.

За Мара Бунева секоја година се собираат, дремат по локалите на кеј со еден тон полиција околу нив, искачаат у поворка положуваат цвеќе и правец во автобус.

За помен кога се прави на Гоце Делчев во Св. Спас, неколку пати сум бил, вриело од полиција нормално дека иде владина делегација, а во последно време одкако се комуњарите воопшто и не пуштаат внатре да се влезе.

Далеку од вистината е ова што го прикажуваат и чиста пропаганда да ја шират низ Бугарија тие пулените на Каракачанов свињата, не паѓајте на бугарски гнаси лаги безпотреба.
Ама јасно ми е мене шо се случва и како функционират бугарите, туку мене прашањето ми беше за тие нас шо не распнаја, шо ни скандираја бугари бугари итн, а реално ние нашето си го напрајвме и дадовме солиден отпор како град...и сега кога се работи за кај нив тогаш одма изговори, било пред скопје, сабајле во 5, има мн џандари, виктор стојанов бил умноболен (како "нашите" здрави да се)... размислете следен пат пред да покажите со прст

Ама јасно ми е мене шо се случва и како функционират бугарите, туку мене прашањето ми беше за тие нас шо не распнаја, шо ни скандираја бугари бугари итн, а реално ние нашето си го напрајвме и дадовме солиден отпор како град...и сега кога се работи за кај нив тогаш одма изговори, било пред скопје, сабајле во 5, има мн џандари, виктор стојанов бил умноболен (како "нашите" здрави да се)... размислете следен пат пред да покажите со прст

mrsh be placko eden, resencanec trebase da vi ja spasi chesta... 6 meseci uslovno dobi radi sto ste picki i nemate muda nedela dena nesto da napravite

Мешаш баби и жаби.
Пецкани сте и прозвани на тој начин затоа што ваши видни членови беа први на отварањето на клубот.
Бедно е да треба ова да се објаснува, смири хормони, влагаш со претходниот муабет како Еминем пред настап, а излезе само "кажи нешто, остани жив" работава.
И да, знаеме како се чувани тие нивни клубови, членови, врбувачи итн...
И не ми се коментира за тоа што се имаат направено Комити против бугаризацијата на народов, зашто пак ќе биде несериозно разбрано.
Кој правел, што правел, како правел си знае и тоа е тоа
Да живее МАКЕДОНИЈА!!

Мешаш баби и жаби.
Пецкани сте и прозвани на тој начин затоа што ваши видни членови беа први на отварањето на клубот.
Бедно е да треба ова да се објаснува, смири хормони, влагаш со претходниот муабет како Еминем пред настап, а излезе само "кажи нешто, остани жив" работава.
И да, знаеме како се чувани тие нивни клубови, членови, врбувачи итн...
И не ми се коментира за тоа што се имаат направено Комити против бугаризацијата на народов, зашто пак ќе биде несериозно разбрано.
Кој правел, што правел, како правел си знае и тоа е тоа
Да живее МАКЕДОНИЈА!!

Се лажеш ако мислиш дека во Комити нема Бугаромани и Бугарофили.

Јас мислам појќето се србомани

Јебига, Комити секакви има со различни идеологии, ама ме нервира кога се збори како во Чкембари и Рибари имале само бугаромани, кога и во Комити има.

знаете како им е на татарите коа се расправаме меѓу себе за нив?
како нас шо ни е коа се млатат шверцери и балисти :)
олабаете малце со дробење празна слама, повеќе акции, помалце муабет

знаете како им е на татарите коа се расправаме меѓу себе за нив?
како нас шо ни е коа се млатат шверцери и балисти :)
олабаете малце со дробење празна слама, повеќе акции, помалце муабет

Па не дека бугарите не се прават лом меѓусебе, ако мислиш на Бугарите од БГ, ептен се тепат крвнички и имат јаки луѓе во тепачки ферски, ние буквално најмалку се тепаме од сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom