Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Шверцерадоси најјаки во Косово. Со браќата тамошни се собраа 600 луѓе, а во Скопје веќе им фуфка да отидат во соседната нивна населба. Порано никаква забрана не ги спречуваше да дојдат во Железара, ама после ќутеците што ги јадеа кога провоцираа на утакмица на на Вардар на истиот стадион, ниту еден не се појави денес.
На првото коло во Чаир мизерна бројка, на второто не се појавија. Заборавиле кога последен пат гостувале во македонска лига.
Чудно ми е дури и на мене, како толкав пад имаат и они и Балисти, никаков континуитет не можат да задржат, бројка што за нив е мизерија, со повремени блесоци само. Изгледа фатија сите кидавела во странство.
Od koj fufka be mrsnak ni eden ne ti e sram 500 pati spomnuvas vo grupava kjutecite sto gi jadea vo Zelezara , kakov kjotek ste dale be druze? kogo ste tepale? kjuti ziti se ne sirii dezinformacii ste brkale nekoj random covek i sega tropas gluposti celo vreme .Iskreno ti kazuvam edinstven si sto sum te procital vo forumov ko malce po “iskustven” ama ti si bil dete 12godisen be u pizdu mater sekoj post koga zboruvas za Shvercerat fufka mufka,sme ve brkale,begavte,ve tepavme vo Zelezara.Od koj fufka be druze Shvercerat gostuvale i ke gostuvat kaj ke ni se digne kurot i ti toa ubavo znaes .A za kjotek ne si prav komita ako nemas jadeno kotek od Shvercerat , nie sekoj den ve tepame be druze i toa poznati vasi likovi da ne ti spomnuvam so iminja site placele ko malo dete(ako ne veruvas pisimi privatno vo profilov po iminja ke ti gi kazam site).Nie ne tropame gluposti po forumi ko vie ste se sobrale 30 komita tuka i se nafurate megusebe .Nas ne imas po ulici segde niz Skopje i ako sakate znaete kaj mozete da ne najdete.
Pozdrav gomnojadec i ti si eden od tie so imat jadeno kotek od Shvercerat toa znaes ti najubavo ... Zeton ale :)))

Шверцерадоси најјаки во Косово. Со браќата тамошни се собраа 600 луѓе, а во Скопје веќе им фуфка да отидат во соседната нивна населба. Порано никаква забрана не ги спречуваше да дојдат во Железара, ама после ќутеците што ги јадеа кога провоцираа на утакмица на на Вардар на истиот стадион, ниту еден не се појави денес.
На првото коло во Чаир мизерна бројка, на второто не се појавија. Заборавиле кога последен пат гостувале во македонска лига.
Чудно ми е дури и на мене, како толкав пад имаат и они и Балисти, никаков континуитет не можат да задржат, бројка што за нив е мизерија, со повремени блесоци само. Изгледа фатија сите кидавела во странство.
a i ne bidi tolku siguren deka nitu eden ne se pojavil :cool:
66E3B69A-1447-4A72-9D83-96050BC773DD.jpeg

da go smenime so sazdo moze?
Добро разбирам навивачко препукување,пцуење,колнење,тепање и се,ама мртов човек да мешаш без никаква потреба е тогаш е веќе премногу.Ама џабе ќе објаснувам на инцестоиден дивјак кој се радува на нечија смрт и се сити по форуми...

Епа кога ќе видиш и не е лесно да си партиски пиун, еднаш ќе пукне тиквата и низ нос ќе излезат парите…
Се надевам ја научивте лекцијата да не се повтарате со грешките и посакувам да се вратите уште појаки за подобра навивачка сцена, а во меѓувреме не ги ставајте Комити во уста зашто не сте дораснати и смешни сте.
Не мислев да ти реплицирам ама ајде уште ова. На која партија биле пиуни ФА, смртно ме интересираше? И какви пари добивале?
Еј толку ви се идоли ФА, што ги ставате во уста во секоја тема и муабет иако велите дека се пропаднати.
За партиски пиуни кажува член на Комити кои 2/3 од постоењето биле под партиска директива.

Не мислев да ти реплицирам ама ајде уште ова. На која партија биле пиуни ФА, смртно ме интересираше? И какви пари добивале?
Еј толку ви се идоли ФА, што ги ставате во уста во секоја тема и муабет иако велите дека се пропаднати.
За партиски пиуни кажува член на Комити кои 2/3 од постоењето биле под партиска директива.
Зашто прашања мене ми поставуваш кога нема некој што не ја знае љубовната бајка на ФА и Ивица со несреќно раскинување на крај..

И јас не знам зашто ми реплицираш кога се е кажано.

Зашто прашања мене ми поставуваш кога нема некој што не ја знае љубовната бајка на ФА и Ивица со несреќно раскинување на крај..

И јас не знам зашто ми реплицираш кога се е кажано.
Па општината е газда на клубот, а кој е градоначалник на општината исто така е раководство во клубот. Тоа што Ивица бил во тој момент раководство на клубот секако дека се соработувало со него се додека не ги издаде ФА за салата и почна таканаречената војна. Тука партија нема никаква врска. Тоа беше меѓу раководството на МЗТ (читај Ивица) и ФА.

Па општината е газда на клубот, а кој е градоначалник на општината исто така е раководство во клубот. Тоа што Ивица бил во тој момент раководство на клубот секако дека се соработувало со него се додека не ги издаде ФА за салата и почна таканаречената војна. Тука партија нема никаква врска. Тоа беше меѓу раководството на МЗТ (читај Ивица) и ФА.
А ветените пари од цанде за прославата за 25 години доколку биде изгласан и појавувањето во изборната кампања за истиот градоначалник на ваш истакнат член што дури и на налепница го имате ставено? Давањето наредби од општина на кое школо може да бидат поправени графитите а на кое не може? Или и ова нема никаква врска со партија?

А ветените пари од цанде за прославата за 25 години доколку биде изгласан и појавувањето во изборната кампања за истиот градоначалник на ваш истакнат член што дури и на налепница го имате ставено? Давањето наредби од општина на кое школо може да бидат поправени графитите а на кое не може? Или и ова нема никаква врска со партија?
Сега дпмне сме или сдс ај одлучете се ?
Цанде е ФА од дете иде на утакмици. Тоа што се кандидирал за градоначалник е негова приватна работа. На крајот од денот не победи, а тој што победи го стави Фичо за директор во клубот. И Фичо е Аеродромец од дете. Така да приказните за партии немаат врска , и во едната и во другата има челнови што биле или се дел од ФА, ама групата никогаш не била дел од партија или извршувала некакви наредби. Има и во Левица членови па сега и Левица да не е ФА?
Дајте глупи муабети оставете си го за во маало.
П.с за Панче сакав да кажам дека таков човек и таков ултрас мајка не раѓа веќе. Му симињам капа до под.

Која е причината за вашиот полициски прогон? Сте ловеле риба вон сезона а..
Смешен.
Abe vistina me potsetivte kako be nitu edna kazna i prijava nemaat "najdobrite" za pirotehnikata na sekoj natprevar na fudbal pa i za incidentot vo Kavadraci na rakomet, mame mu eebam dzandarsko nas za ma trening ni pisaa kazna 550 evra za baklja a nekni na fudbal so Besa kasno ja ukluci ja kamerata

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
То е реалноста брат ама пријавите еве за Рибари на мајтап ги фатија зш не му горит под нозе.
За инцидентот на Комити во Охрид нашиот клуб беше казнат со најголема парична казна во историјата. Од 25 до 30 илјади евра. За дешавката надвор од стадион драчевци не добија ни една пријава а екипата на BF беше одкорната од пријави. Комити за хаосот во Охрид немаат ни една пријава исто и за Кавадарци. После сега прво коло Охрид Тетекс јадрото на Рибари е казнето мн парично се зборвит дека ќе добиат и забрана за влез на спортски натпревари. За секоја една бакља имаме пријави. Во еден случај за минатите утакмици имаме 15 души само за бакли. Ама ако нека ќењет погоре дека за риби фаќање се пријавите нека се ситат. Ова е само еден дел да непрам муабет за Охрид Воска и Охрид Струга. Плус и најнеферскиот потек за поразот на Ченто што го имаа во пештани подмукло не приавија во полиција со име презиме исто тука има доста пријави. Така да мн лајте малце знајте.
НЕ СЕ СИТЕТЕ! Ние имаме и порази и победи невикам не се држиме колку мојме ама не играме педерски да кодошиме встаница.

Плус и најнеферскиот потек за поразот на Ченто што го имаа во пештани подмукло не приавија во полиција со име презиме исто тука има доста пријави. Така да мн лајте малце знајте.
НЕ СЕ СИТЕТЕ! Ние имаме и порази и победи невикам не се држиме колку мојме ама не играме педерски да кодошиме встаница.
Ајде вака глеам во заблуда некоја си.
Во Пештани немавте никаков контакт со чентовци, дечките ве чекаа саат време не се појавивте. Доаѓате после два три саати во Пештани (од Скопје да тргневте ќе стигневте побрзо) начекувате кола со ск таблици со двајца дечки од Аеродом и две девојчиња кои немаат допирна точка со навивачи ги напаѓате и ги каменувате. По подмолен потег од ова има ли?? После дешавкава повторно ви е понудена ферска која ја одбивате. Еве биди искрен и кажи колку ферски тепачки одбивте од Ченто?

Во Пештани немавте никаков контакт со чентовци, дечките ве чекаа саат време не се појавивте. Доаѓате после два три саати во Пештани (од Скопје да тргневте ќе стигневте побрзо) начекувате кола со ск таблици со двајца дечки од Аеродом и две девојчиња кои немаат допирна точка со навивачи ги напаѓате и ги каменувате. По подмолен потег од ова има ли?? После дешавкава повторно ви е понудена ферска која ја одбивате. Еве биди искрен и кажи колку ферски тепачки одбивте од Ченто?
После ова немат ништо да пишам.
Нумеро уно во светов Комити Скопје, а Чентовци хулигани шо и Јужна Америка и Русија да одет ќе им се тргет.
НАЈАКИ СТЕ.

Шо и да напишиме ние вие сте 100 души овде ќе стегате хаха. Така да шо ако речам дека пишиш глупости и лажиш... Кој беше знајт непишам за инает јас. И бујрум на риба следно белвиците не ги фатија неаме пријави за нив.

Шо и да напишиме ние вие сте 100 души овде ќе стегате хаха. Така да шо ако речам дека пишиш глупости и лажиш... Кој беше знајт непишам за инает јас. И бујрум на риба следно белвиците не ги фатија неаме пријави за нив.

само да се надоврзам за случката во пештани , не сум комита не бери галје не пишувам од инат или било што , али инфо од прва рака , дечките што беа нападнати во кола заедно со девојчиња немаа врска со навивање а уште помалку со чентовци , нападнати беа момци што врска немаат со комити и нормално дека ке пуштат тужба ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom