Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не буквално лежеа затоа што ги наместија за да лежат од власт/општина освен еден исклучок. А кога ќе ти затворат неколку воџи меѓу кој и гореспоменатиот, а остатокот од екипата е под тешки репресии не останува ништо друго освен привремен бојкот кој делуваше убиствено за групата и никогаш не се врати како што требаше.
Епа кога ќе видиш и не е лесно да си партиски пиун, еднаш ќе пукне тиквата и низ нос ќе излезат парите…
Се надевам ја научивте лекцијата да не се повтарате со грешките и посакувам да се вратите уште појаки за подобра навивачка сцена, а во меѓувреме не ги ставајте Комити во уста зашто не сте дораснати и смешни сте.

Шверцерадоси најјаки во Косово. Со браќата тамошни се собраа 600 луѓе, а во Скопје веќе им фуфка да отидат во соседната нивна населба. Порано никаква забрана не ги спречуваше да дојдат во Железара, ама после ќутеците што ги јадеа кога провоцираа на утакмица на на Вардар на истиот стадион, ниту еден не се појави денес.
На првото коло во Чаир мизерна бројка, на второто не се појавија. Заборавиле кога последен пат гостувале во македонска лига.
Чудно ми е дури и на мене, како толкав пад имаат и они и Балисти, никаков континуитет не можат да задржат, бројка што за нив е мизерија, со повремени блесоци само. Изгледа фатија сите кидавела во странство.
Прочитав кај нив на фејсбук дека денес не навиваат ради тоа што Шкупи испаднале од Европа , имаа една парола само од 3 ца луѓе на која пишуваше " играј со срце или излегувај " чудна навивачка група се Шверцери хаха :pos:

Шверцерадоси најјаки во Косово. Со браќата тамошни се собраа 600 луѓе, а во Скопје веќе им фуфка да отидат во соседната нивна населба. Порано никаква забрана не ги спречуваше да дојдат во Железара, ама после ќутеците што ги јадеа кога провоцираа на утакмица на на Вардар на истиот стадион, ниту еден не се појави денес.
На првото коло во Чаир мизерна бројка, на второто не се појавија. Заборавиле кога последен пат гостувале во македонска лига.
Чудно ми е дури и на мене, како толкав пад имаат и они и Балисти, никаков континуитет не можат да задржат, бројка што за нив е мизерија, со повремени блесоци само. Изгледа фатија сите кидавела во странство.
Od koj fufka be mrsnak ni eden ne ti e sram 500 pati spomnuvas vo grupava kjutecite sto gi jadea vo Zelezara , kakov kjotek ste dale be druze? kogo ste tepale? kjuti ziti se ne sirii dezinformacii ste brkale nekoj random covek i sega tropas gluposti celo vreme .Iskreno ti kazuvam edinstven si sto sum te procital vo forumov ko malce po “iskustven” ama ti si bil dete 12godisen be u pizdu mater sekoj post koga zboruvas za Shvercerat fufka mufka,sme ve brkale,begavte,ve tepavme vo Zelezara.Od koj fufka be druze Shvercerat gostuvale i ke gostuvat kaj ke ni se digne kurot i ti toa ubavo znaes .A za kjotek ne si prav komita ako nemas jadeno kotek od Shvercerat , nie sekoj den ve tepame be druze i toa poznati vasi likovi da ne ti spomnuvam so iminja site placele ko malo dete(ako ne veruvas pisimi privatno vo profilov po iminja ke ti gi kazam site).Nie ne tropame gluposti po forumi ko vie ste se sobrale 30 komita tuka i se nafurate megusebe .Nas ne imas po ulici segde niz Skopje i ako sakate znaete kaj mozete da ne najdete.
Pozdrav gomnojadec i ti si eden od tie so imat jadeno kotek od Shvercerat toa znaes ti najubavo ... Zeton ale :)))

a i ne bidi tolku siguren deka nitu eden ne se pojavil :cool:
66E3B69A-1447-4A72-9D83-96050BC773DD.jpeg

da go smenime so sazdo moze?
Добро разбирам навивачко препукување,пцуење,колнење,тепање и се,ама мртов човек да мешаш без никаква потреба е тогаш е веќе премногу.Ама џабе ќе објаснувам на инцестоиден дивјак кој се радува на нечија смрт и се сити по форуми...

Епа кога ќе видиш и не е лесно да си партиски пиун, еднаш ќе пукне тиквата и низ нос ќе излезат парите…
Се надевам ја научивте лекцијата да не се повтарате со грешките и посакувам да се вратите уште појаки за подобра навивачка сцена, а во меѓувреме не ги ставајте Комити во уста зашто не сте дораснати и смешни сте.
Не мислев да ти реплицирам ама ајде уште ова. На која партија биле пиуни ФА, смртно ме интересираше? И какви пари добивале?
Еј толку ви се идоли ФА, што ги ставате во уста во секоја тема и муабет иако велите дека се пропаднати.
За партиски пиуни кажува член на Комити кои 2/3 од постоењето биле под партиска директива.

Не мислев да ти реплицирам ама ајде уште ова. На која партија биле пиуни ФА, смртно ме интересираше? И какви пари добивале?
Еј толку ви се идоли ФА, што ги ставате во уста во секоја тема и муабет иако велите дека се пропаднати.
За партиски пиуни кажува член на Комити кои 2/3 од постоењето биле под партиска директива.
Зашто прашања мене ми поставуваш кога нема некој што не ја знае љубовната бајка на ФА и Ивица со несреќно раскинување на крај..

И јас не знам зашто ми реплицираш кога се е кажано.

Зашто прашања мене ми поставуваш кога нема некој што не ја знае љубовната бајка на ФА и Ивица со несреќно раскинување на крај..

И јас не знам зашто ми реплицираш кога се е кажано.
Па општината е газда на клубот, а кој е градоначалник на општината исто така е раководство во клубот. Тоа што Ивица бил во тој момент раководство на клубот секако дека се соработувало со него се додека не ги издаде ФА за салата и почна таканаречената војна. Тука партија нема никаква врска. Тоа беше меѓу раководството на МЗТ (читај Ивица) и ФА.

Па општината е газда на клубот, а кој е градоначалник на општината исто така е раководство во клубот. Тоа што Ивица бил во тој момент раководство на клубот секако дека се соработувало со него се додека не ги издаде ФА за салата и почна таканаречената војна. Тука партија нема никаква врска. Тоа беше меѓу раководството на МЗТ (читај Ивица) и ФА.
А ветените пари од цанде за прославата за 25 години доколку биде изгласан и појавувањето во изборната кампања за истиот градоначалник на ваш истакнат член што дури и на налепница го имате ставено? Давањето наредби од општина на кое школо може да бидат поправени графитите а на кое не може? Или и ова нема никаква врска со партија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom