Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ви падна едно од ударните знамиња. Истото ви стоеше на ограда и во Чаир и на гостовања. Последниве година дена доживеавте неколку убави порази на улица, не како поединци, туку како група. Тие што биле знаат! Свесни сте дека во ниту еден сегмент (Кореографии, маркетинг, видеа, акции) не може да и парирате на екипата на Комити моментално. И сега после се ова, се решивте на најглупиот потег. Пишувате сегде, објавувате видеа по тик ток и насекаде лажете дека сте тепале Комити, а и сликите и билтенот на МВР јасно покажуваат дека лажете. Продолжете да тонете и не се секирајте, ќе направиме се за да го убрзаме тој процес! Битно, сега на сите им е јасно кој сте, што сте и како функционирате. ПОЗДРАВ ДО ТИК ТОК ЗАЕДНИЦАТА!
1660237826192.png
Автоматски споено мислење:

Комити Кисела Вода. Графит #36
До најситен детал обновен еден од најстарите графити во Скопје и прв посветен на ФК Вардар и Комити.
1660241472480.png

Последно уредено:
Bravo kreteni skopje, pak go pokazuvate "kodeksot" shto sekogash go spomnuvate.
image.png

image.png

image.png

i uste sliki tuk: https://www.facebook.com/NISTORINEW...wuN7agT2esMefVFGfcZ8t616LzELVgSDFcWfRgm6KoRYl

@bohemian пред да ги обвиниш комити размисли кој има полесен пристап до тој паркинг. Вашите од Чаир ви ги дупнале гумите, 1000 коли имаше паркирано кај зоолошка и град Скопје, па ниту една не е со дупната гуми. Се знае која е најпичкарска група во државава и прави вакви ,,акции".

Прегледај го приврзокот 341451
spored ultras kodeksite vie trebase da bidete raspadneti vo 2000ite(na ferski nacin)
Има разлика од зимање на главен транспарент на Комити од западна трибина и од зимање некој обичен транспарент од јужна трибина што го ставаат обични фанови на Вардар. Размисли што објавуваш и научи од најдобрите.

Ви падна едно од ударните знамиња. Истото ви стоеше на ограда и во Чаир и на гостовања. Последниве година дена доживеавте неколку убави порази на улица, не како поединци, туку како група. Тие што биле знаат! Свесни сте дека во ниту еден сегмент (Кореографии, маркетинг, видеа, акции) не може да и парирате на екипата на Комити моментално. И сега после се ова, се решивте на најглупиот потег. Пишувате сегде, објавувате видеа по тик ток и насекаде лажете дека сте тепале Комити, а и сликите и билтенот на МВР јасно покажуваат дека лажете. Продолжете да тонете и не се секирајте, ќе направиме се за да го убрзаме тој процес! Битно, сега на сите им е јасно кој сте, што сте и како функционирате. ПОЗДРАВ ДО ТИК ТОК ЗАЕДНИЦАТА!
Прегледај го приврзокот 341472
Автоматски споено мислење:

Комити Кисела Вода. Графит #36
До најситен детал обновен еден од најстарите графити во Скопје и прв посветен на ФК Вардар и Комити.
Прегледај го приврзокот 341498
Ako ne se lazham Mile SRK go ima crtano, skopska urbana grafiti legenda.

Браќа како да направам налепница (стикер) односно дизајн имам ама како да го обработам во живо, фала однапред и поздрав.

Браќа како да направам налепница (стикер) односно дизајн имам ама како да го обработам во живо, фала однапред и поздрав.

Сакаш налепница да испринташ или сакаш во живо да го црташ?

Има разлика од зимање на главен транспарент на Комити од западна трибина и од зимање некој обичен транспарент од јужна трибина што го ставаат обични фанови на Вардар. Размисли што објавуваш и научи од најдобрите.
Ми текнува многу добро на уткамицата бев присутен.Тој транспарент секогаш стоеше на западна трибина,таа утакмица се појави на југ кај стара гарда Комити.Немаше најава и имаше забрана за присуство на Арнаутите но се појавија на Јужна.Комити и Лојал Фанс влегоа во терен за дирекна пресметка но залудно, дел од знамето беше земено. После утакмица шверцери беа бањати во Вардар околу кале беа газени,Дел од Комити и ЛФ се качија и горе на кале со надеж за пресметка ама ни трага ни глас од Арнаутите.Каква екипа имаа тогаш ЛФ кога ќе ми текне...папа

Да испринтам, дизајн го имам на комп и треба да го пренаштампам во живо.

Друже мал милион графички студија има во Скопјево. Изгуглај принт налепници / налепници / принтање ...

Таман ме потсети во Романија на запад бевте и со ударен или како беше?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Znaci se znae koi go napravil toa so busenjeto gumi stakla skrseni tasni ukradeni a i radioni , sto da gi narecem neznam ama znam eden Albanec ova ne go pravi , za arno neka e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom