Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Група што годинава изгуби највеќе реквизити плус и знаме лаже дека ги нападнале Комити, а тоа да ти биле туристи од Шведска низ чаршија, навивачи на Аик.
Секое искачање со реквизит надовор од Чаир им паѓа. Во најдобрата година на ФК Слога од постоењето они имаат најлоша сезона на навивачки план, ако се сметаат за навивачи сеуште?!?!
За да им паднат некој треба да им ги земе, а се знае кој зима реквизити во државава :D . Комплекс им се наби, почнаа да лажат дека ги тепале Комити. Толку се напатени што испратиле објави до сите навивачки страни по светов. Ако не се лажам уште една утакмица ќе имаат на градски, прилика да се надополни колекцијата. Ќе треба да почнеме да броиме исто ко за графитите hh.

Темата е за НГ, а не за да мешате политика, ама тоа е кога немате солидни контра аргументи поврзани со случувањата кои се дискутираат на претходната страна, подобро следете го примерот на неколкуте разумни ваши членови кои прекинаа да дискутираат воопшто тука после паднатиот ударен транс на денот на прославата за да не се бламирате уште повеќе.

Vas vi zema IME, DRZAVA, IDENTITET , i ne reagiravte nisto paa tuka pokazuete muda se praite golemi North “makedonci”

Izgubivte sve isti ste sea kako romite i torbesite.

Cao north “makedonecu”
А вие која држава ја имате? Македонија нели не е ваша држава? Ондак што живеете тука? Вие ќе зборите за идентитет.

Vas vi zema IME, DRZAVA, IDENTITET , i ne reagiravte nisto paa tuka pokazuete muda se praite golemi North “makedonci”

Izgubivte sve isti ste sea kako romite i torbesite.

Cao north “makedonecu”
Љопо нервозен си не ти дават сестрати. Оди клецнија козата и олабајсе малу

Attachments

• 62F2288B-CA66-44D8-866D-4239549C5E4F.jpeg
    62F2288B-CA66-44D8-866D-4239549C5E4F.jpeg
    806,4 KB · Прегледи: 178
Trebe da svatite deka nesmevi mie najgolem nepriatel slusajte serpskite bugarskite grckite historicari so zbora za vas a vie pak so nas se zamarate
Koга некој мрсен каур ќе ти убие тебе на Рамазан едно 5-6 деца од фамилија и после да гледаш како сите до еден ние искачаме и ги браниме убијците, притоа напаѓајки Албанки, е тогаш ќе ти речам, пеки, не сте ни најголем непријател.
Ако ме сфати, ме сфати.

Не знам што влагате во непотребни дискусии со телетабиси што пишуваа комNти на свој графит само да исценираат нешто...
Гледате немаат што да вратат од општински од дуи, па едно исто мелат цело време, северна, бугари, каури...
Ќе си ги истепаат жените и децата дома, ќе речат ги тепале Комити.
Капа на се, навивачката група од Чаир според ултрас кодекси и правила, треба да е распадната.
Не знам што им зборат во општински ама за нас не постојат.

Не знам што влагате во непотребни дискусии со телетабиси што пишуваа комNти на свој графит само да исценираат нешто...
Гледате немаат што да вратат од општински од дуи, па едно исто мелат цело време, северна, бугари, каури...
Ќе си ги истепаат жените и децата дома, ќе речат ги тепале Комити.
Капа на се, навивачката група од Чаир според ултрас кодекси и правила, треба да е распадната.
Не знам што им зборат во општински ама за нас не постојат.
6F61EED2-866D-43C1-AD42-98860ABA258C.jpeg
spored ultras kodeksite vie trebase da bidete raspadneti vo 2000ite(na ferski nacin)

Хахахахаххахахаха ајде ставете ги реквизитите од 2012 што сте ги паднале. Ова се што е постирано од нас е од годинава, џабе се палите. Пишавме на сите светски страници дека сте ги тепале Комити, а сте нападнале некои швеѓани везе што немаат со ултрас движење. Мизерни сте. Комити ви се ноќна мора.

Хахахахаххахахаха ајде ставете ги реквизитите од 2012 што сте ги паднале. Ова се што е постирано од нас е од годинава, џабе се палите. Пишавме на сите светски страници дека сте ги тепале Комити, а сте нападнале некои швеѓани везе што немаат со ултрас движење. Мизерни сте. Комити ви се ноќна мора.
Ne od 2008 e rekvizitot (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom