Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е правници јавен притисок пички дезертерски
Затоа не газат дека ви е страв да гинете само лаете нешо паламудите
Ја сум другар никој и ништо ама одамна верен и спремен да гинам секогаш
Нема комити и ѓемиџии у денешно време све манекени
#навивачи
#форумџии
#севернатифосцена
#шкупишкендијареноватримљум
Па ако си верен и спремен што не направи ти освета или полесно е тоа да се бара други да го направат?

Па ако си верен и спремен што не направи ти освета или полесно е тоа да се бара други да го направат?
Он е верен на интернет и форуми. Гледаш извежбан е со хаштази, дури наликува на еден политичар во подем.

#навивачи
#форумџии
#севернатифосцена
И јас вака пишев на ултрас конзули форумо, ко имав 13-14 години :D

#навивачи
#форумџии
#севернатифосцена
Veljko Belivuk jel si ti tebra, daj Nama koordinate Shta da radimo I Kako da ocuvamo tribinu, pocelo je biti zajebano na ulici ovih Dana, Belgrad Boysi su poceli raditi sa shkaljarcima....prica se da su svi poceli nositi utoke po gradu I da ih shtiti neki covek od Vucicha... Reci gde da zadamo udarac

Он е верен на интернет и форуми. Гледаш извежбан е со хаштази, дури наликува на еден политичар во подем.
Хаштезите ги ставив иронично никогаш ги користам баш сум против.
Ги стаив затоа што комити официјалниот профил уназад година дена не ги забораваат на секоја објава...
Многу паметен народ сме у пм ме издупивте со ова српскиов језик и беливук
Дур ја зборам за мактифо и македонија до кое дереџе сме стигнати
Не кажувам кој што да направи туку што е според мене морално
Сам знам дека неможам ништо да сменам, ама очигледно не можеме ни како група
Вас главна тема ви е веља невоља
Страшно
#ШкупиШампион
#ФФСевернаМ

Ги стаив затоа што комити официјалниот профил уназад година дена не ги забораваат на секоја објава...
Страшно
#ШкупиШампион
#ФФСевернаМ
Очигледно не си дел од групата чим ова го пишуваш.

#навивачи
#форумџии
#севернатифосцена
Страшно
#ШкупиШампион
#ФФСевернаМ
Идиоту , се што треба една навивачка група во тие моменти да направи КОМИТИ го направија , дајбоже никој да не е во таква ситуација !!
Ти да излезеш од твој некој замислен филм што си го правиш затоа што добро знаеме НАШАВА МАКЕДОНИЈА како опстојува наназад низ годиниве со шпиунирање и тајните служби злоуботребени за свој интерес , да пробаа КОМИТИ да возвратат за нивнин мизерен начин - навивањето дефинитивно ке беше прогласено официјално за ТЕРОРИЗАМ и од љубовта кон клубот ке останеше само спомен.....не провоцирај за теми кој што не се за тука и очигледно не си доволно упатен од навивачки аспект...
Све што имаш на кур да ти кренам !

Кога збораме за мелодии и ритам, ФА поставија стандарди кои невервам дека некој некогаш ќе ги надмини, признаено од многу балкански групи. Арно ама не е се во мелодиите и ритамот :)

Налетав на видеово пред некој ден. 2010 година во Борис Трајковски нема место игла да фрлиш преку 8000 луге на трибина. Слика која денес неможе да се види на трибините, не само бројката туку и структурата на лугето. Навивање едно време беше "шема" а лугето се тепаа за карти, на видеово може да се видат и повозрасни жени и деца, луге без пари а и луге со пари. Очекувам дека на лугево некогаш ке им дојде преку глава од современиот начин на живот и ке врати оној малски живот. Иако сум од помлада генерација и ние фативме дел од оние златни години на навивањето во Македонија, јебига ништо не трае вечно мора да има пад за да има успех. Времето е такво какво што е, наше да работиме само и да се надеваме дека ќе дојде и нашето време.

Кога збораме за мелодии и ритам, ФА поставија стандарди кои невервам дека некој некогаш ќе ги надмини, признаено од многу балкански групи. Арно ама не е се во мелодиите и ритамот :)
Па баш во тие ''златни години'' ФА беа речиси во секој сегмент на врвот, ако не и на самиот врв, барем кај нас во државава.Песни, пароли, акции,бројност(дома, гости),гостовања секаде низ Балканов имаа, доста јаки екипи со јаки момци на трибина(Јанг Тим, Трабмејкерси и ВПХ пред се). Убедливо најкреативна група беа кај нас а ова го препознаа и доста од најдобрите балкански групи. Речиси во секој навивачки аспект беа на највисоко ниво.

П.С не сум член на ФА

Налетав на видеово пред некој ден. 2010 година во Борис Трајковски нема место игла да фрлиш преку 8000 луге на трибина. Слика која денес неможе да се види на трибините, не само бројката туку и структурата на лугето. Навивање едно време беше "шема" а лугето се тепаа за карти, на видеово може да се видат и повозрасни жени и деца, луге без пари а и луге со пари. Очекувам дека на лугево некогаш ке им дојде преку глава од современиот начин на живот и ке врати оној малски живот. Иако сум од помлада генерација и ние фативме дел од оние златни години на навивањето во Македонија, јебига ништо не трае вечно мора да има пад за да има успех. Времето е такво какво што е, наше да работиме само и да се надеваме дека ќе дојде и нашето време.
Како го јадеа пирати после курчот на неутрална

Страшно
#ШкупиШампион
#ФФСевернаМ
tebra, vidi se da ti I ne idesh cesto u shkoli, glumish Kao nekog mangupa, bjezanje sa casova, jer da idesh u shkolu skontao bi da Sam ja kurir Belivukov, probao Sam ti ironicno objasniti da nije ovo kanter strajk na speedownu sa svetle strane bacim ti jedan flash, ti Kao ne vidish nishta I nabodem te dva Puta I tebe nema, cuo Sam od tvog doktora da ti nisu mogli uzeti krv sa prsta na sistematskom pregledu, prica se po bloku da kad vidish krv prevrches OCI I padash u nesvesti...ako zelish imam jedan svajcarski glok druge generacije 2017 koristi GA shvajcarska policija , otet na prevaru, dajem ti ga za 250 eura I dash mi Jos par nalepnica tvoje grupe, obrisan seriski broj, ako zelish ostavicu ti GA I na shteku, da ne pomislish da te namjestam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom