- Член од
 - 12 март 2022

- Мислења
 - 148

- Поени од реакции
 - 1.168

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие ги праќате во карантин, тие на кафе со Комити

Ако натпреварот почнува од 17:00, а Чкембари преку официјалната страна повикуваат на собир од 17:00 за натпреварот со Вардар тогаш логиката вика дека не можете на две места да бидете во исто време. Зошто не повикавте јавно да се оди прво на фудбал? Тоа е поентата? А дека ти како поединец ќе отидеш КУРОТ МЕ БОЛИ. Навивачка група со јасен став треба.Кој рече дека нема да одиме бе тркалоо
Не би се вклучувал во дебилниве муабети што се прават на последниве страни, ама тоа што го збориш за Струга се глупости.Ахахаххахахха... ти збораш за приоритет???
Вчера таканаречениот ваш вардар игра решавачки натпревар за прва лига, 24 комити сте, а за денес против Пелистер цела недела објавувате. Не ми зборај за забрани, ко можеа 20 комити да влезат, ќе запреа 200/300?
Не бе, во право си, приоритет е во прашање
П.с. Горан не е будала, вчера комити имаше бт, веројатно од струга на бегање, 2 коли, да не ви ги пишиме и таблиците тука. Пробаа не успеа, градот беше превртен, веројатно си заминаа за ск
Сакаш да ја постирам за денес забраната од клубот или од свр битола? Нема врска муабетот, многу ме нервира ете дали од чкембари или од комити муабетот демек ради нас само се берите и слично...Не би се вклучувал во дебилниве муабети што се прават на последниве страни, ама тоа што го збориш за Струга се глупости.
Ко прво домаќинот праќа допис дека не прима гостинска публика. Ние не сме небитна група за да поминеме незабелржано, зарем мислиш дека полицијата би дозволила движење на автобуси или комбиња од Скопје?
Знаеме како сме завршувале кога со автобус сме оделе ненајавено на гостување. Двата пати цел автобус завршувал во станица.
Затоа дечките се организираа своеволно со коли, отидоа неколку коли колку да добие поддршка клубот. Едно е полицијата да остави 30 луѓе надвор од стадион да навиваат, друго е да дојдат автобуси со 200 луѓе. На првиот натпревар со Воска во Охрид се отиде со комбе, ама таму има две трибини и со притисоци издрјствуваа да бидат примени на трибина, но повторно немаше многу луѓе. Можевме да глумиме фраери и да правевме најави и да отидеме многу луѓе и на крај ќе пољубевме врата.
Уживајте во денот, три дербиња имате во еден ден (фудбал со Тиквеш, кошарка со Фени, ракомет со нас) натпревар со најголема важност во овој милениум за вас. Сте седнале глупости тропате на форум.
Глупи се тие муабети.Сакаш да ја постирам за денес забраната од клубот или од свр битола? Нема врска муабетот, многу ме нервира ете дали од чкембари или од комити муабетот демек ради нас само се берите и слично...
abe gotovo vardar mu e vo srceto na izvesen hrvat, bosanec ili madzar, mu izgore dzigerot za vardarВие ги праќате во карантин, тие на кафе со Комити
 sho vi trebat vakvi gluposti ne znamСакаш да ја постирам за денес забраната од клубот или од свр битола? Нема врска муабетот, многу ме нервира ете дали од чкембари или од комити муабетот демек ради нас само се берите и слично...
 Овие фудбалери на Пелистер не заслужуваат ни 10 души публика...Ако ти е жал за нив , земете си ги кај вас.Денес играат ФК Пелистер - ФК Тиквеш. Ај објаснете вие и "Лозари браќа Чкембарски" зошто не одите на фудбал? Барем едно полувреме. Вие сте дебили тешки искрено. Жал ми е за фудбалерите. Денес ваљда и тие конечно разбраа дека вашиот приоритет е ВАРДАР.
Приоритет е титула. Та Вардар, та Јехона, кој и да беше решавачки дуел за титула, тој ќе беше приоритет.Денес играат ФК Пелистер - ФК Тиквеш. Ај објаснете вие и "Лозари браќа Чкембарски" зошто не одите на фудбал? Барем едно полувреме. Вие сте дебили тешки искрено. Жал ми е за фудбалерите. Денес ваљда и тие конечно разбраа дека вашиот приоритет е ВАРДАР.