Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
На самиот крај на оваа сезона сакам да дадам еден објективен и непристрасен осврт на досега сработеното оваа сезона.

1.Најдобра група според мене лично ова сезона се Комити.
Секоја утакмица некој новитет добри кореа пиро марлетинг видеа гостовања итн. Мислам дека Втората лига појќе ги крена него што му наштети. То се викат менталитет ми се свиѓат и смената на генерации и новото водење од ок млада екипа на групата.
2. Втори би ги набројал Битолските Чкембари. Покажаа константост без разлика на променливата бројка сепак бодрат 4 клуба тоа е претешко( Двата ракоменти Фк и КК пелистер)
Имаа добри европски претстави и супер изданиа на утакмиците со Вардар Охрид и Тиквеш. Исто така супер гостовање во Скопје најдобро досега со гостовањето на Комити во Охрид. И навивачки некако поедуцирани ликој ја водат групата него порано. Исто имаа добри пиро корео маркетинг и тнт..
3. На трето место Рибари Охрид. Ќе пишам како од настрана да ги пратам. За мал град групата во последните 4 сезони има страшен напредок. Оваа година супер изданиа и на ракомет и на фудбал. Одработени 6 7 гостовања од кои 3 само во Скопје. Дербито со струга воска и вардар беше многу добро и бројќа од 300+ луѓе. Исто имаа солидни кореографии многу пиро јаки кортеа супер фото и видео извештај.
4. Лозари Кавдарци.. Некако имам осеќај дека сите имавме повисоки амбиции за нив ова сезона. Имаат пад на бројноста ама сепак изданиата му се супер без разлика на бројот. Првиот дел од сезоната му беше многу подобар. Мислам дека првата лига е најтажна за навивање колку и то чудно да звучит. Ќе се вратат подобри следна сезона мој став.
5. Фаланга слично како лозари. Голем пад на бројноста ама ми се бендисвит шо се сегде активни дома гости без разлика на бројот големо браво за тоа. Имаат стандардно јадро од 25 30 луѓе и исто мислам дека ќе се вратат подобри.
6. Паткари. Мислам дека добро работат и имаат добар навивачки раст. Немаат голема бројка ама имаат добри добри изданиа. Имаа добро гостовање во Охрид и уште неколку други. Искрено се радвам за нив ако сме ривали то е за доброто на двете групи.
7. ФА имаа голем бум последниов период ама мислам дека е моментален блесок. Времето ќе покаже дали се зрели дасе вратат на старите патеки. Искрено очекувам дека ќе живнат. Прославата беше солидна.
8. Мајмуни Војводи/Цпб/Ајдуци/Гемиџии Велес/Сејмени/Багабонти и уште некој извинете ако испуштив се горе долу во исти кош. Едино Мајмуни и Војводи делаат од оваа група и мислам дека догодина ќе се многу појаки.
НАЈПОЗИТИВНО ОД СЕ И ТО МЕ РАДВИТ ДЕКА КОНЕЧНО СИТЕ СМЕ ОСВЕСТЕНИ И ПОЛИТИКАТА Е НАДВОР ОД ГРУПИТЕ!!!
И МИСЛАМ ДЕКА ПОЛЕКА ГО ВРАЌАМЕ ВИСТИНСКИОТ ДУХ И МАКЕДОНИЗМОТ!!!
Спортски поздрав
За подобро МакТифо

Последно уредено:
8. Мајмуни Војводи/Цпб/Ајдуци/Гемиџии Велес/Сејмени/Багабонти и уште некој извинете ако испуштив се горе долу во исти кош. Едино Мајмуни и Војводи делаат од оваа група и мислам дека догодина ќе се многу појаки.

Багабонти не се активни како навивачка група уште од октомври 2017 година, а и после толку години неактивност, не ни имаме намера да се враќаме.
Едноставно отиде возот...

Багабонти не се активни како навивачка група уште од октомври 2017 година, а и после толку години неактивност, не ни имаме намера да се враќаме.
Едноставно отиде возот...
исто и гемиџии велес не се активни веќе некое време, ќе навиваат краток период па ќе прекинат, цело време вака, штета.

"Пред изборен молк" битолчани ги нема нигде, ве поздравувам само со една нумера убава вечер и останете мобилни, се гледаме утре.

"Пред изборен молк" битолчани ги нема нигде, ве поздравувам само со една нумера убава вечер и останете мобилни, се гледаме утре.
Во која дупка сте скриени?

Не се секирај, ве демниме. ;)

Да не сликате и вие само тапа од Горско дека бевте ден пред то во Битола како браштата :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Да не сликате и вие само тапа од Горско дека бевте ден пред то во Битола како браштата :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Кое сликање ‘тапи’, налепници или било што друго, нека не ве фаќа параноја.

Pa dajte kazete kaj ste da ne trosime nafta za dzabe ke ima kodeks i ferski dve koli na dve ili pocekajte gi i drugite od ohrid pet na pet kako sakate dosta e zaebavanje cel den i nok davam zbor pred site pisete PP oti ke nastradaa po greska sekoj pat random deca nema smisla ova ne sme deca ne ne lici vaka brkajnca i krienka da igrame

P. S. Ponudata vazi ako se prijavite ako ve najdime pred da se dogovrime nisto nema da vazi

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom