Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
1174838_623321264379488_811728214_n.jpg
:pos:

Ova se stari maici, gi nemaat praveno ni Lavovi, ni DH i praveni se negde 2008/09 koga stanavme sampioni, na svoja raka. Imam videno niz Gjorce 3/4 maci so ovoj slogan, koj e odlicen.

Ova se stari maici, gi nemaat praveno ni Lavovi, ni DH i praveni se negde 2008/09 koga stanavme sampioni, na svoja raka. Imam videno niz Gjorce 3/4 maci so ovoj slogan, koj e odlicen.

Стварно е одличен особено кога е направен од партиски подлизурковци кои порано беа Комити, па преминаа во Лавови, па во ЦПБ, и која уште не друга група :icon_mrgr:

Мило ми е што има докази дека тие години (и претходно) се палевте против нас, и дека пред ДХ да оформат група, Лавови беа група формирана за да се намали влијанието на Комити.

Што има накај Железара, Гази баба, Автокоманда ?
Идам по кеј од Аеродром страната и моментално се слуша тапан и некое навивање од преку вардар.

Ско
Идам по кеј од Аеродром страната и моментално се слуша тапан и некое навивање од преку вардар.
Скопје-Корзо(Шкупи) втора лига на стадионот во Автокоманда

Скопје- Корзо играат во Авткоманда, Шверцери се на трибина навиаат они.

Супер, браво :)
Како поминавте по пат, при влегување, со џандарите едно друго, немавте никакви гужви?

Se si bese super, nemase incidenti, dosta golem broj policajci i specjalci no nemaa nekoja pricina da reagiraat, a imase i smesna situacija koga pirati begaa od tribina bez nikoj da gi napaga :pos:

Нема што да се лаже, искрено се слушаше тапан и навивање покрај кеј, само неможев да проценам кој се. Доста добар тапан :)
--- надополнето: 18 август 2013 во 01:06 ---
I nie site tebe sve da ti *beme :drk:

Одлучи се дали ќе дркаш или ебеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom