Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Не им се даваме бе ..Ќе го јадете10 на 10 ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им се даваме бе ..Ќе го јадете10 на 10 ?
Така е , баш фали тој руски стил и тука да почне да се шириНе им се даваме бе ..![]()
Ќе осетеа да им го земеше трансот, паники и полиција ќе го фатеше ако не овие 100%.Хаха дечкото можеше ударниот транс да му го собере и да бега одма доле![]()
Зависи, ако сакаш да бидеш Комита уплати 500 денари на жиро сметка со број 886593142 и ќе бидеш исконтактиран.Дечки, како да станам член на навивачка група? Фала однапред.![]()
Хахахахха...Цар си .... хахахахахха...Ме изнасмеа ..... И смешно и 100% вистина....хахахахахЗа Шверцери има повеќе услови
Прво никако не смееш да носиш реквизит од својот клуб или група !!!
Треба да бидеш добар на спринт
Треба да знаеш да фрлаш камења по возови,бусеви...
Книшка од ДУИ, без ова не се може
Мора често да ги проверуваш контејнерите да не најдеш некоја фрлена кореографија
Исто така да бидеш молер,мајстор по сали да не најдеш некој добар материјал
И пошто ако си Шверцер навечер си главна фаца, никако со женски искачања низ центар, само во група од 30-40 другарчиња и фаќање на последниот автобус
Предноста кај Шверцери е што можеш да навиваш за било кој клуб![]()
Тоа сум јас хулиган, и за Скопје навивамПирати ми се најсмешна група у Македонија, жими децаПосебно со таа песната “ја сум хулиган“ или како и да им беше...
Тоа сум јас хулиган, и за Скопје навивам![]()