Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека не смо, не смо. Ама па вие ко речи стакло свиткавте, се утепавте од навивање, па сега ти си требал да даваш оцени за Војводи...смешно ми е малце.Војводи слаба бројка.... ???
Голема почит имам за вас КАКО МАКЕДОНЦИ ВО ТЕТОВО,а како навивачка група не,оти искрено ич не сте озбилни....
Дека не смо, не смо. Ама па вие ко речи стакло свиткавте, се утепавте од навивање, па сега ти си требал да даваш оцени за Војводи...смешно ми е малце.
За тоа што се случува у Тетекс добро е и тие 150 души што бевмо. А да не зборим што плус беше вторник, работен ден, на прсти да ги изброеш младите што се у Тетово преку недела.
Сериозна група у Македонија...ко влакно у јајце да бараш.
Има посериозни и понесериозни...сериозни нема. Единствено Комити што у последно време онака си го следат Вардар на секоја утакмица, другите гола вода.
Вие најдовте да зборите партијата што ве плаќа и штити. Ваши воџи со лициси на рака ослободуваа ти ќе збориш. Ќути си жити се.Ne se osmeluvaj vasata nesposobnost, vasata neserioznost da ja barate i kaj drugite NG za da se opravduvate. Nemam namera da ja sporeduvam grupata koja sum jas clen so tvojata deka gostuvanje so po golem broj od domasnata ng pri zabrana e razlika koja veke nema smisla da se sporedi. Po serioznite ng vo Makedonija mozat da se izbrojat so edna raka (ili po malku), no ne mozes komiti da gi izdvois od niv.
Зборим за асално навивање цела утакмица. За присуство не стануе збор.оти ние Пелистер не го следиме? кажи ми една утакмица кај шо немаме ојдено?
Вау! Кажи колку од тие што бевте беа со маици Балисти? Еве ја ќе ти кажем, пола!Ne se osmeluvaj vasata nesposobnost, vasata neserioznost da ja barate i kaj drugite NG za da se opravduvate. Nemam namera da ja sporeduvam grupata koja sum jas clen so tvojata deka gostuvanje so po golem broj od domasnata ng pri zabrana e razlika koja veke nema smisla da se sporedi. Po serioznite ng vo Makedonija mozat da se izbrojat so edna raka (ili po malku), no ne mozes komiti da gi izdvois od niv.
Зборим за асално навивање цела утакмица. За присуство не стануе збор.
Вау! Кажи колку од тие што бевте беа со маици Балисти? Еве ја ќе ти кажем, пола!
Можеш да ги лажеш другиве по форумов, мене не.
Per Omerin![]()
![]()