Б
бристол
Гостин
Na koj tv kanal ima prenos od utakmicata?Лозари навиваат на ракомет во моментов против Кремс од Австрија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koj tv kanal ima prenos od utakmicata?Лозари навиваат на ракомет во моментов против Кремс од Австрија.
МТВ 3. Полувреме е во моментов водат 3 разликаNa koj tv kanal ima prenos od utakmicata?
Е ова е убав коп.
Ни фалат луѓе , баш во ова време кога има успеси клубот,ама ќе се вратат сите од таа пуста туѓина за да биде комплет копот, поздрав до сите.Е ова е убав коп.
Кавадарци е убав и чист македонски град заслужува спортски успеси и полни трибини жал ми е многу за Куманово
Биди ми поздравен.Не, чекаме (барем) фото извештај од последната ваша РК утакмица на 11 октомври.
Во превод, не си го мери пенисот ако ти е мал.
Остај ги Лозари и Чкембари за кои етикетираш, уште не ви ги даваат Рибари знамињата старците па ќе се глупирате секоја утакмица со Викенд траума во среда? Или има страв Д да не го слечат Комити по 8ми пат пред зграда?
Прегледај го приврзокот 394325
Како баш за Прилеп ви текна да пишете кога Лозари беа 3пати поголема бројка од вас у Прилеп?Биди ми поздравен.
Не прави споредба со дечурлана,пушти нека си праат филмови живеат они во нивен светКако баш за Прилеп ви текна да пишете кога Лозари беа 3пати поголема бројка од вас у Прилеп?![]()
Нели иселени ви беа членовите ? Ја мислам дека бројчано ова ви е рекорд во сала.Европски Тиквеш.
Јас мислам дека на вакви утакмици да речам '' битни'' на трибина се појавува секој дали бил бивш член дали е некој нов дали бил еднаш два пати на утакмица се појавуваат сите. Зошто пример тие луѓе ги нема еве во овој случај за Лозари и Тиквеш зошто ја немаше оваа бројка на минатите утакмици? Тиквеш-Скопје Тиквеш-Бутел него така е кајнас башка има ногу може и не им се давале 300ден за карта па ајде ќе одам и да не навивам така ќе стоам барем не плаќам карта. Едино тука пи ги одвоил Комити бидејќи гледаме какво издание имаат од утакмица на утакмицаНели иселени ви беа членовите ? Ја мислам дека бројчано ова ви е рекорд во сала.