Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
КРИГЛАТА шо ја украдовте прошлиот пат, да си ја ВРАТИТЕ!
Зш наша си е Охридска!
Иначе рампа ќе ви клајме на влезон за Скопјани следен пат!
Е така да си знајте хахахаха

Ќе си ја видиш наопачки свртена на шипка :ајнапиво:

Абе друг пат кога ќе пишуваш нешто за православието и за нашата религија по другите теми, нека ти текне дека ставаш лајкови на неверниците кои провоцираат со убиството на Саздо на темава.
Тие неверници никогаш не се сликале со наопаку маица "Никогаш Заборавени" на Лозари, за разлика од вас. Сум лајкнал некаде каде е спомнат Саздо за лошо? - Не. Смешно е што Комити зборувате за бодењето во Грција, а се сликате со мачети и воздушни пиштолчиња од 100 евра? - Апсолутно. Типично извртување на работите и собирање поени на туѓа сметка. И какво знаме ќе ставите за поддршка, кого ќе браните? Бодачот или прободениот? ..кога ни полицијата не знае точно сеуште освен шпекулации и собирање докази. Стар си за да те пцујам, ама сметај дека сум те изредил фамилијарно.

По спремни, по мотивирани, по организирани со супер најави со се спремно буквално мислам дека ние како Рибари одамна не сме биле...
Ова шо го прает Албанците во ФФМ е обид да ја згаснат и последната искра во Македонштината, ама незнает дека таја искра ќе родит уште појак пламен!
Ќе му дојт крајот на сите гомна албански!

Еве ја во целост изјавата на прецедателот на ФК Охрид, Данчо Целески кој е поранешен репрезентативен голман на Македонија, и голман со добра интернационална кариера кој цел живот е во фудбалот, и заедно го водат клубот со Гоце Толески, исто бивш репрезантативец и играц на Славија Прага. Двајцата се Охриѓани и играле во Охрид.

Утре на ден 19-ти август ТРЕБАШЕ да се игра првенствен натпревар помеѓу ГФК Охрид и ФК Караорман - ЕЗЕРСКО ДЕРБИ!
Караорман годинава слави 100 години од постоење, а Охрид 104 години од постоење - 100 години ЕЗЕРСКО ДЕРБИ.
Некои луѓе од ФФМ наречени комисија ни го одложија натпреварот денес околу 17 часот, тие луѓе најверојатно немаат осетено ни 100 натпревари во животот.
Добивме соопштение - инструкции дека натпреварот ни е одложен без никакви наведени проблеми или причини.
Неофицијално од мои лични контакти е одложен натпреварот поради потреба да се ЧУВА ТЕРЕНОТ од штета, бидејќи ФК Трим и Лум Струга треба да игра европски натпревар следната недела. Да е шегата поголема ФК Воска Охрид во недела игра првенствен натпревар против Вардар во Охрид на ИСТИОТ СТАДИОН!
Е сега да објаснат овие агрономи како ние ќе го оштетиме теренот а Воска и Вардар ќе ја "галат" тревата.
Вакво ЛУДИЛО фудбалско не сме доживеале одамна. Наместо да ни кажат со време да го организираме натпреварот на друго место во друго време ние бевме подценати како клуб од втора лига...
ГФК Охрид Лихнидос ги има исплатено сите свои обврски према ФФМ и сите институции во државата. За утрешниот натпревар се организирани карантин, прехрана, навивачки спектакл и се друго по ред... Преку 10 илјади евра трошок. Луѓе пристигнати од странство го продолжија својот престој за да бидат присутни на натпреварот и две менаџерски групи (Унгарија и Словенија) се веќе присутни во градот за да го следат натпреварот.
После оваа лакрдија, Јас Данчо Целески Претседател на ГФК Охрид, долгогодишен спортски работник најавувам оставка која ќе ја поднесам до управниот одбор и до Градоначалникот на Град Охрид.
Истотака ќе покренам тужба за загубена штета во име на ГФК Охрид против луѓето потписници на оваа одлука и против ФФМ.
Спортски Поздрав до сите вистински љубители на фудбалот во Македонија!

Данчо Целески
Претседател на ГФК Охрид Лихнидос

Тие неверници никогаш не се сликале со наопаку маица "Никогаш Заборавени" на Лозари, за разлика од вас. Сум лајкнал некаде каде е спомнат Саздо за лошо? - Не. Смешно е што Комити зборувате за бодењето во Грција, а се сликате со мачети и воздушни пиштолчиња од 100 евра? - Апсолутно. Типично извртување на работите и собирање поени на туѓа сметка. И какво знаме ќе ставите за поддршка, кого ќе браните? Бодачот или прободениот? ..кога ни полицијата не знае точно сеуште освен шпекулации и собирање докази. Стар си за да те пцујам, ама сметај дека сум те изредил фамилијарно.
Маицата "Никогаш заборавени" не беше сликана наопаку, не измислувај работи.

Маицата "Никогаш заборавени" не беше сликана наопаку, не измислувај работи.
Screenshot_20230818-221911_Messenger.jpg

За жал... ова е ваша објава, не на неверниците или на друг. Вистина е дека сте најбедна навивачка група во Македонија, без морал и прави идеали, а се лутите кога со вас постапуваат исто. Поздрав

КРИГЛАТА шо ја украдовте прошлиот пат, да си ја ВРАТИТЕ!
Зш наша си е Охридска!
Иначе рампа ќе ви клајме на влезон за Скопјани следен пат!
Е така да си знајте хахахаха
Цар!

Спасителу јас сум тука само да те поздравам.

Никогаш ама никогаш не застанувај во било каква ситуација од страната на неверниците против твој човек па и дури за лајк да се работи, истиот лик погоре напиша гнасен коментар за по некоја минута на следното мислење да стегнеш лајк. Ти како религиозен човек треба тоа да го знаеш мислам. Не сум стар ама за пцуење нема потреба, исто како религиозен човек треба да го знаеш и тоа.

Никогаш ама никогаш не застанувај во било каква ситуација од страната на неверниците против твој човек па и дури за лајк да се работи, истиот лик погоре напиша гнасен коментар за по некоја минута на следното мислење да стегнеш лајк. Ти како религиозен човек треба тоа да го знаеш мислам. Не сум стар ама за пцуење нема потреба, исто како религиозен човек треба да го знаеш и тоа.
Како да те поштувам кога ти и твојата група ми вреѓате мртов другар?

Како да те поштувам кога ти и твојата група ми вреѓате мртов другар?
Како сакаш било кој да те поштоват кога хајлајтс на цела сезона ви е кореографијата во Охрид, а те болит душевно мајцата ?

koj ti e kriv koga se druzis so kurtoni
Не знам што чоек си ама по коментариве твои не гледам некоја разлика мегу тебе и шиптарине што пишувааат "site sme u odmor zatoa sme 30 dusi u stadion".

Не знам што чоек си ама по коментариве твои не гледам некоја разлика мегу тебе и шиптарине што пишувааат "site sme u odmor zatoa sme 30 dusi u stadion".

ni jas ne gledam razlika megu tebe i niv... otprilika isto mozok imas so random shkon ili onoj spasitelot sto brmci za nekoja navijacka majca...

sto se komiti dolzni da postuvaat kurtonski navijacki rekviziti odzemeni od kurtoni sto gi izgubile? ako bile tolku sveti rekvizitite ke se borele da gi zadrzat ama ne bile. kraj na prikaznata.

ni jas ne gledam razlika megu tebe i niv... otprilika isto mozok imas so random shkon ili onoj spasitelot sto brmci za nekoja navijacka majca...

sto se komiti dolzni da postuvaat kurtonski navijacki rekviziti odzemeni od kurtoni sto gi izgubile? ako bile tolku sveti rekvizitite ke se borele da gi zadrzat ama ne bile. kraj na prikaznata.
Не ја искоментирав јас случката што се случила и во какви односи с(т)е или треба да бидете. Чисто сакав да знаеш дека не се разликуваш многу од Албанците по начинот на пишување а и на размислување.

Не ја искоментирав јас случката што се случила и во какви односи с(т)е или треба да бидете. Чисто сакав да знаеш дека не се разликуваш многу од Албанците по начинот на пишување а и на размислување.

pa i jas toa ti vikam. i oni ko tebe imaat 2 grama mozok i se ubacuvaat onaka u konverzacii bez da vidat sto se diskutira i si komentiraat onaka bez rezon. potpuno na isto nivo ste, zatoa i taka razmisluvas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom