Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Кај беше овај со мачетава кога гостуваа татариве?
За другар прашувам.

Факт е дека Комити се најорганизирани во моментов, и нема што да се лутат битолчаниве. Ама двојниве аршини се пуштени на максимум. Овај што ја слекол маицава се молел да не го тепаат. Оти овај постов што го напиша комитава, да беше во бт со маицата ќе се тепаше сам со 10 души. Супермен.

Маичка не е и никогаш нема да биде релевантен реквизит. Но Комити не го воспоставија овој принцип, туку Чкембари. Шверцери по падот на знамето, разбраа дека маичките е срамно да ги покажуваат.

Маичка се паѓа за да не се дозволи лажно демонстрирање на сила од страна на поединци. Толку, да не го тупиме со тоа.

Е сега, за аргументиве:

1. Велите "Маичката е пазарска".
А какви беа тие кои ги паднавте во Кавадарци? Исто такви, дури и самата подгрупа излезе со официјално соопштение, но тогаш не сакавте да чуете. Да напоменам, јас уште тогаш кажав дека нападот е ЛЕГИТИМЕН (Што кур бараш ако не си спремен) но дека тие не се членови на групата, ниту па маичките се производ на подгрупата. Ете, сега кога ви се одби од глава, сега "Пу пу не важи". Затоа, памет за друг пат!
За срамниот напад во Струга на татко со ќерка, не сакам веќе да зборувам. Ни тогаш не сакавте да чуете. На почетокот велевте "Не е ваше", за после да испадне дека не само што е на Комити, туку и песна се смисли и се запали. И сето тоа го направивте од очај, свесни дека не може да парирате во ниту еден аспект на Комити како група. И еве? Кај сте година дена од тогаш? Има ли напредок? Што се смени? Ништо. Остана само срамот.

2. Велите "Левски се шетале лабаво од граница до Скопје, па и низ градот"

Прво, разликата помеѓу собирот на Комити во Росоман, и собирот на Левски на граница не може да се спореди. Локацијата беше на самиот влез во Кавадарци и немаше воопшто Полиција. Понатаму, не можевте и вие од граница до Скопје еднаш да ги нападнете? Ете, да направите нешто во вашите 35 години..ама не...полесно е да се пишува на форум и да не се прави ништо, а сето тоа да се аргументира со "Нека дојдат во Кавадарци, па ќе видиме", свесни дека никогаш нема да дојдат, зошто побогу би дошле таму? За буре вино? :)
Баш затоа и беа објавени реквизитите. Комити ве демантираа исто како за Белград, кога цел ден се ситевте и на крај се извинувавте. Ај да не го мачам оној Топлинка, дечкото сто пати се извини:)

Второ, низ градот Скопје СИТЕ групи беа со силно полициско обезбедување. Докази за сето ова се сликите од видеото на една од попознатите страници на навивачите на Левски. Немаше собир на Плоштад, само поминаа, со Полиција, како што и се гледа ма сликите. Од првата до последната секунда беа следени и обезбедувани, а реквизитите се паднаа на групи кои свесно се дистанцираа сакајќи да покажат муда. Обичните фанови сами се држеа до Полицијата. Тие воопшто не живеат во тој свет, затоа и ги следеа сите инструкциите на Полицијата.

3. "Оти не дојдовте во Кавадарци на ракомет"

36 години постоиме и никогаш не сме го смениле принципот. Финалиња на куп сме пропуштале поради принципот и сега Лозари се најдоа за паметни да не прозиваат. Лозари, кои дадоа соопштение дека ЌЕ НАВИВААТ САМО ТАМУ КАДЕ ШТО ИМА НАВИВАЧКА ГРУПА. Боже господе, ова прв и се надевам последен пат ќе го прочитам, зошто не да ме јаде, туку ме сече на парчиња туѓиот срам, а особено фактот што дискутирам со членови на таа група. Е па господа, не функционираат сите како вас. Некој постои за клубот, не за ривалот!

А пази, зборат за двојни аршини. Настрана ставот на Комити..пази, не доаѓаат во Ск на ракомет, а се бунат зошто Комити не биле? Ова јасно покажува дека намерно се оди во нелогичност и дека аргументите се повеќе одлика на немоќ отколку на желба за некаква си дискусија.

За крај, повелете фото галерија која ви ги руши и последните аргументи

Attachments

• Polish_20230817_072616678.png
    Polish_20230817_072616678.png
    1 MB · Прегледи: 158
  • Polish_20230817_072545310.png
    Polish_20230817_072545310.png
    916,5 KB · Прегледи: 158
  • Polish_20230817_072518889.png
    Polish_20230817_072518889.png
    1,1 MB · Прегледи: 153
  • Polish_20230817_072451006.png
    Polish_20230817_072451006.png
    1,4 MB · Прегледи: 153
Пиштол мачета палки филмови 300, после плачете по станици не ви е ова филм околуфутбола

cekaj sega se sprema komentar od filozofot 87-47 (ete go pisal ama za drugo) ili konjanikot ke ja izvrti prikaznata so ubo poleka 100 reda ke napisi i op 30 lajkoj i pak vo pravo ke se hahahahahahahahahahaa

majtapo na strana mozi ne se del od komiti deckite na slikata, mozi se zeni maskirani ili tatkovci so sinovi hahahahahahahahahaha

a mozi i nekoj se kacva na sipka na zapad a mozi i vodat oficijalni profili…

IRL, vasko eftov dali se slusame?

KomitiNe ne bile tolku po navivackiot kodeks kako so se prikazuvale na internetO.
Ckembari vratete se na forumot, ne mi e intereseno sam da gi delkam

cekaj sega se sprema komentar od filozofot 87-47 (ete go pisal ama za drugo) ili konjanikot ke ja izvrti prikaznata so ubo poleka 100 reda ke napisi i op 30 lajkoj i pak vo pravo ke se hahahahahahahahahahaa

majtapo na strana mozi ne se del od komiti deckite na slikata, mozi se zeni maskirani ili tatkovci so sinovi hahahahahahahahahaha

a mozi i nekoj se kacva na sipka na zapad a mozi i vodat oficijalni profili…

IRL, vasko eftov dali se slusame?

KomitiNe ne bile tolku po navivackiot kodeks kako so se prikazuvale na internetO.
Ckembari vratete se na forumot, ne mi e intereseno sam da gi delkam

И ти ќе пишуваше сто реченици, ама вокабуларот ти е сведен на "Ги делкам" и "хахахахаха". Друже, смајли стаи, не биди ропак, онака : + ) толку едноставно е. На крајот, тоа си е и одлика на психичката состојба. Знаеш кој толку се смее сам со себе така..:) Значи да утврдиме : + )

И не ги викај да се вратат, ОТИ не се ни заминати. Киснат тука, цело време кога треба да се плукне по Комити се активни. Бојкот има само кога треба фото извештај да се даде. Веќе станавте смешни со "Само да прашам, инаку во бојкот сум". Ти текнува ти уште кога кажа дека си во бојкот. Година помина, а од тогаш милијарда коментари стаи:)

И ти ќе пишуваше сто реченици, ама вокабуларот ти е сведен на "Ги делкам" и "хахахахаха". Друже, смајли стаи, не биди ропак, онака : + ) толку едноставно е. На крајот, тоа си е и одлика на психичката состојба. Знаеш кој толку се смее сам со себе така..:) Значи да утврдиме : + )

И не ги викај да се вратат, ОТИ не се ни заминати. Киснат тука, цело време кога треба да се плукне по Комити се активни. Бојкот има само кога треба фото извештај да се даде. Веќе станавте смешни со "Само да прашам, инаку во бојкот сум". Ти текнува ти уште кога кажа дека си во бојкот. Година помина, а од тогаш милијарда коментари стаи:)
hhhhhhhhhh ne gledam mislenje za slikata :misticen:
eve smajli duri cekam objasnuvanje

Šta je miševi, šta ste se usrali?
Južni Vetar gas, nek-nek-nek puknu dušmani
Прегледај го приврзокот 387879

45kg zaedno so plaslivecot, ubav maz svitkan kako GEVREK VAREN
hahahahahahhahaa

Пак се изнасмеа, не бе тебе не ти иде памет.

А за Комити, што да кажам. Последниве 2-3 години се ужас. Нит имаат бројка, нит праат кореографии, само со Пелистер на гостовања идат...за графити и акции да не правам муабет. Еве види Левски како се шетаат без Полиција низ Скопје...ах бе кога ќе дојдт на Широк Сокак еден ден, или во Тиквеш винаријата пепел ќе ги направите.

Лесно е низ Скопје да се шеташ без Полиција...

Attachments

• Polish_20230817_072451006.png
    Polish_20230817_072451006.png
    1,4 MB · Прегледи: 65
koj stigne sitka rekviziti be... kazi pazardzijata dali e od malcinstvoto od bairo za da ja kompletirame slikata?

Сакаш локација да ти дадам? имаш и камери на објектот потруди се да ги земеш и да ја видиш реалната слика :)

koj stigne sitka rekviziti be... kazi pazardzijata dali e od malcinstvoto od bairo za da ja kompletirame slikata?

gresen covek sum citiral trebase samo da te tagnam tebe lol
Автоматски споено мислење:

Ќе си го прекршам зборот дека нема да коментирам по соц. медиуми додека сум на одмор, ама морам.

Нели срамота беше да се објавува падната маица? Тоа го пишувавте вие пред страна/2.

Инаку овие маици се во отворена продажба во две продавници за дресови и спортска опрема во старата чаршија во Битола, мислам дека се околу 750 денари. Сте се истрошиле.:D

ova bese praviot covek... se gleda domakin covek po pazari sheta...

i @Спасителот. kazi sega pazardzijata sto sitka ckembarski rekviziti na pazaro dali e od malcinstvoto od bairo za da ja kompletirame slikata?

Последно уредено:
Kako izbegnuvas odgovor ej, beter od politicarite si :)
Прегледај го приврзокот 387886

Што одговор бе? Ете ги аргументите горе. Ми даваш слика на дечки со недозволиви работи. Што треба да ти пишам? Погрешно е. Па илјада пати сум пишал. Башка, не дека вие не извадивте слика со мачети, ау извини ти беше само неутралниот. Ти текнува дека така се претставуваше?

Кога тоа Комити изболе некого, еве можеш и за порано, а особено за сега! А си имаме работа со група која ОДМА вади нож. Тука не зборам за вас иако пак ќе кажам извадивте слика иста, така да не морализирај за таа вечер.

Ај сега ти, точка по точка горе читај и ако имаш аргументи пиши. И не пишувај више "хахахха" онака..молим те:)

Што одговор бе? Ете ги аргументите горе. Ми даваш слика на дечки со недозволиви работи. Што треба да ти пишам? Погрешно е. Па илјада пати сум пишал. Башка, не дека вие не извадивте слика со мачети, ау извини ти беше само неутралниот. Ти текнува дека така се претставуваше?

Кога тоа Комити изболе некого, еве можеш и за порано, а особено за сега! А си имаме работа со група која ОДМА вади нож. Тука не зборам за вас иако пак ќе кажам извадивте слика иста, така да не морализирај за таа вечер.

Ај сега ти, точка по точка горе читај и ако имаш аргументи пиши. И не пишувај више "хахахха" онака..молим те:)

Pa vie prodavavte ultras kultura, vie mavavte “haha” na slikata od Ckembari. Vie se smeevte i vregjavte, ete i vcera pak istoto se provlekuva i zbora za maceti ckembari-sverceri. A ustvari na “akcijata” vasa niz Makedonija so paroli nosevte oruzje pokje od ARM. Prpa prpa
I so deka e pogresno ko ete del od vasata “prva” ekipa e ova. Sigurno ne ste pustile random deca za ova “akcija”.

So sakate prajte, ne me interesira. Samo celo vreme glumite angeli a kaj i da odite ne ste bez oruzje. Od gostuvanjeto vo Bitola na rakomet pa do belgrad.
Ete neka ve vidat i drugite sega so pojma nemat kakvi ste.
Nie se znajme ;)
Berete um i gledajte so se desi grcija, navivacki e da se stepas a ne da ubivas.
Nosite vie nosat drugi, utre oci v oci od strav a ne od hrabrost nekoj ke iskorsti, ama togas ke bidi kasno.

Bidi mi pozdraven

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom