- Член од
- 7 декември 2021
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 2.227
Ti imas maka so mozokot definitivno.A ova so kralstvoto na brzina go napisaa u autobus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti imas maka so mozokot definitivno.A ova so kralstvoto na brzina go napisaa u autobus?
Pa neli bese obrazovan navivac ti, sve so znajt, so ja pratit skopskata tifo scena I grupi, se ismejavase na potezite na komiti, kako taka da ne razbiras so znacit ova ?Pa me interesira sto znaci, neka objasni nekoj. Ako e nesto za kralstvo Srbija, znaci obostrana politicka i nacionalna zakacka. Kao da e prv pat u navijacki svet. Da se cudis
Би било добро на некоја следна утакмица било која мак група да возврати со некоја парола, без разлика во кој спорт би се сретнале, бидејќи ова од нив денес беше провокација реално до сите нас како македонци, не само до Комити како група.Имаме многу материјал за да ги пецкаме и дупиме нив.
Кога следен пат игра некој македонски клуб против нивни?
Ти не си писмен доволно да ја сфатиш поентата на паролатаPa me interesira sto znaci, neka objasni nekoj. Ako e nesto za kralstvo Srbija, znaci obostrana politicka i nacionalna zakacka. Kao da e prv pat u navijacki svet. Da se cudis
Ти не си писмен доволно да ја сфатиш поентата на паролата![]()
Мислев на наша екипа со навивачка група што игра по балканскиве лиги.Најбрзо е петок, ФМП. На Арена ќе иде пренос.
На што ти личи форумов? На википедија или книга по историја?Eve ti pismeno objasni mi ja
Daj be brate pishi koj si da se zapoznaeme zhiti gospod <3A ova so kralstvoto na brzina go napisaa u autobus?
Мангупе пиши ми у приватна порака сакам да се запознаеме да ти кажам што како за паролаваA ova so kralstvoto na brzina go napisaa u autobus?
Во Скопје не се појавија они, ние им бевме у белград, тие што беа си заминаа голи. Паролите и во Скопје и на гости во Белград е напад на групата, пецкање на нивната НГ доиректно, они имаа парола со дневно-политичка тематика, гледале денешни вести и нешто пишале, апсолутна утка. Тотална доминација на навивачки план и дома и во гости.
овие дали веќе и се НГ, повеќе личат на нашиве комшии, криминална банда/организација.