Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku Albanci ni se setat u drzavata a nasata policija se fati za edni decki so odat do strumica i togas da go posere toaФК Академија Пандев - ФК Тиквеш (11.12.2022)
Забрана за гостување заради тоа што се играше на СЦ "Горан Пандев" каде што има мала трибина за околу 200-220 столчиња и немале услови за гостински навивачи. Иако имавме забрана за гостување се организиравме меѓу себе бројка 40-50души без најава без ништо тргнавме и пред Валандово бевме застани од полиција каде што не држеа околу 40минути бараа лични карти на крај пак не сакаа да не пуштат се одлучивме пешки да идеме до Струмица 25км. Пешки идевме едно 2км и дознавме дека автобусот е пуштен и повторно се качивме успат пак пред Струмица полиција не пречекува пак бевме држени едно 20минути мораше се склопе договор демек нема да се праве инциденти без фрлање у терен пиро, шишиња...(демек ние умните
)
Стигнавме 20минути пред крајот на утакмицата добро е што Тиквеш победи па се заврши како што требе, историјава се поновува пред 9 години кога идевме на кошарка има и клипче на јутуб каде што се прави репресија на навивачите и покрај се пак се обработи гостувањето.
Наскоро ќе има фото извештај.
Прегледај го приврзокот 358441
абе аман само бељаџии да се ималоГрадски и културни дечки од главниот град за жал растени во приградски наделби, со потекло од Пехчево, Делчево итн.
Врата искршена, ѕидојте попара.
А лајното на трибина!? Е него дури срам ми е да го објавам
Пс. ја еВам цела, добро брат ЕВИ ја…
Прегледај го приврзокот 357823
Прегледај го приврзокот 357824
Прегледај го приврзокот 357825
Edno prasanje do Ckembari, zosto ja imate oboeno anarhijata na kapata na coveceto? Za znameto ACAB prasuvam?Пелистер - Бидасоа
Слаби резултати + полуфинале светско во ист термин = послаба бројка
Навивање супер.
Парола за 13.12
Ќе ги стигни одмаздата, слугите на неправдата!
Прегледај го приврзокот 358777
Оти не сме анархисти, нагрешка е напраено така знамето уште одамнаEdno prasanje do Ckembari, zosto ja imate oboeno anarhijata na kapata na coveceto? Za znameto ACAB prasuvam?