Дркле, јас колку утакмици имам однавивано, 3 животи не можеш толку натпревари да посетиш. Само годинава, на возраст од над 30 години, имам повеќе натпревари од цела група ваша.
За нешто да демантираш, треба да имаш факти.
Да не излезе дека не сте знаеле за групата Комити која ви парадираше од едниот до другиот крај на шеталиштето или нешто лажам, еве ви една слика од птичја перспектива.
Прегледај го приврзокот 322712
Ако знаеш да броиш, можеш да ги изброиш џандарите околу нив. Не биле ни 5, туку 4 џандари на толкава оддалеченост.
Со песна со провокации, грмеше Рибари пичкици.
Од цел град никој не ви јави дека ве бараат?
Јас жалам што дечките што немаат проблем ни со ебр да влезат во фајт, а не па со деца ко вас, не ја објават јавно снимката од Маџари.
Да се види како херојски за 1 минута ИЗБЕГАВТЕ ОД ТРИБИНА, од група од 15тина млади.
Ви кажав и во друга прилика, убаво си гостувавте порано во Скопје. Ќе си направевте екскурзија со Кадино, со Тинекс Пролет, сега ве нема никаде.
Веќе ни во Битола не смеете да отидете, а Скопје ќе го сонувате. Ви остана уште вп Охрид да си пеете.
Мене ми беше ќеиф што се вративте на трибини, што меѓу вас има топ луѓе дечки, што го тргнавте резилот да мала група ви формира подгрупа на Балисти. Скопјани и Охриѓани често оделе заедно на свирки вон Македонија имало дружба секогаш.
Ама изгледа ве удри во глава татарска пара и кога ви ги гледам тие лиглињата од водачи како шират бугарофилство, а веројатно на другите не им смета, секаде треба да бидете тепани.