- Член од
- 26 април 2021
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 750
Не се разбравме. Како што пишав, со сета почит кон Фејмили од тој период. Затоа и ја нагласив вашата акција дека е различна бидејќи земавте неискористена кореографија. Иначе и те како сум информиран за таа акција од учесници од двете страни. Поентата ми беше дека еве и при таа акција, можда малце отвара дилема моментот што внатре имаше многу малце луѓе од ударната екипа, повеќе биле деца што знаат да цртаат. АПСОЛУТНО таа акција не ја спорам. Само ова што го пишав ми отвори дилема. Инаку, се слагам скроз дека е реална акција и ризик бидејќи не знаевте кој се може да начекате таму. Реално можеше од глава да ви се одбиеФемили земаа кореографија на цпб во тек на нејзиното спремање во салата парк ден пред дербито. Тогаш неколку коли луѓе направија напад во салата и имаше преку 15 луѓе кои ја спремаа таа кореографија од цпб меѓу кои и дел од воџите на цпб тогаш, а потоа градоначалник на Центар.
Едно е да земеш кореографија во сала закачена, искористена или фрлена, друго е да направиш напад на ривалската група ден пред дербито и да им ја земеш кореографијата, а утре дента да им ја искинеш во истата таа сала. Е тоа се вика победа.

Поздрав.
Поздрав.