- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.032
Ок.Toa e pisano za site osven za tebe!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок.Toa e pisano za site osven za tebe!
Во Нерези први нападнавте, а после бегавте како пичкици у џамија, што всушност и не е нешто чудно. Како и да е, вие секогаш глумите жртви, а први напаѓате. Чист случај е Саздо на пример, од поновата историја. Тројца на еден со ладно оружје и после ние глумиме жртви така. Оправдувањето ви е дека се закачал и ве пцуел, така? Или не?Da e nekoj sto prv pat ve slushna i nema predhodni informaci ke misli deka ste angeli !
Pa dali ste vie tie sto nikogash ne napagjele kafici, maloletnici, nevini lugje niz grad i mnogu drugi neshti za da denes ovde da glumite zrtva sto e edistvena rabota sto znaete da go naprate!
Neli vie napagacte nevini luge deca zheni vo Nerezi pred mnogu godini? Neli vie go napadivte Jasir Asani i 100 drugi kako nego nis Skopje bez nikakva pricina ? Neli vie go napagjavte rakovostvoto na Shkendija vo Skopje, neli Vojvodi pred 2001 skrshaa albanski duqani niz Tetovo i koga igrall Teteks, i mnogu drugi neshta.
Decki, ako ni sme gomna vie ste poveke od nas bidejki vie prvi go pocnavte zas go imavte toj moznost, sea malku imame i nie takva moznost i ke go napraeme.
Sekoj koj go ima toa moznost go prae, i dosta vishe placete, ako stvarno ve boli za neshto pocnate od sebe si, ako ne vaka ke prodolzhi !
I jas so luge kako tebe so go opravduvat ubsitvoto na 4 godisno dete ne sakam da imam sozivot, a ti garantiram luge kako tebe najmnogu im go dudlat na albancive.Во Нерези први нападнавте, а после бегавте како пичкици у џамија, што всушност и не е нешто чудно. Како и да е, вие секогаш глумите жртви, а први напаѓате. Чист случај е Саздо на пример, од поновата историја. Тројца на еден со ладно оружје и после ние глумиме жртви така. Оправдувањето ви е дека се закачал и ве пцуел, така? Или не?
За Алмир пак сте жртви. 30 души на двајца што за малце не ги убивте. Родителите идеа со детето у оган и бидна нажалост колатерална штета, но во никој случај не сте жртви, зашто дечките не пробаа да убијат никого. И за 2001 војната сте жртви, сте изгубиле цивили, мислам цивили стварно, без разлика што носеле огнено оружје.
Јас стварно би сакал да имаме соживот, ама со такво племе погано инцестоидно како вас, за жал е невозможно.
Ќе ти одговорам само на првиот дел, вториот и онака е смешен. Не го оправдувам убиството на дете од четири години без разлика на националност. Вината не ја гледам кај дечките од колата зашто цела вооружена толпа одеше кон нив, а они пробаа да бегаат, ама у тој страв не е возможно да не погрешиш, мислам ако си жив човек со инстикти и емоции.I jas so luge kako tebe so go opravduvat ubsitvoto na 4 godisno dete ne sakam da imam sozivot, a ti garantiram luge kako tebe najmnogu im go dudlat na albancive.
Da e nekoj sto prv pat ve slushna i nema predhodni informaci ke misli deka ste angeli !
Pa dali ste vie tie sto nikogash ne napagjele kafici, maloletnici, nevini lugje niz grad i mnogu drugi neshti za da denes ovde da glumite zrtva sto e edistvena rabota sto znaete da go naprate!
Neli vie napagacte nevini luge deca zheni vo Nerezi pred mnogu godini? Neli vie go napadivte Jasir Asani i 100 drugi kako nego nis Skopje bez nikakva pricina ? Neli vie go napagjavte rakovostvoto na Shkendija vo Skopje, neli Vojvodi pred 2001 skrshaa albanski duqani niz Tetovo i koga igrall Teteks, i mnogu drugi neshta.
Decki, ako ni sme gomna vie ste poveke od nas bidejki vie prvi go pocnavte zas go imavte toj moznost, sea malku imame i nie takva moznost i ke go napraeme.
Sekoj koj go ima toa moznost go prae, i dosta vishe placete, ako stvarno ve boli za neshto pocnate od sebe si, ako ne vaka ke prodolzhi !
Најди ми еден коментар на социјалните мрежи каде Македонец се радува и го слави убиецот на Алмир.Напротив најголем дел ги напаѓаат иако според мене не се ништо криви.Жално е за малиот Алмир но цела одговорност за неговата смрт оди кај татко му а не кај Бобан и брат му.Наместо да се свестиме дека два млади животи згаснале поради банални причини ние фаќаме страна.Тоа треба да не загрижува.Ама единствената разлика помеѓу нас и вас е што ниеја гледаме реалната слика а вие сте секогаш за вашите.На Албанците највеќе им го дудлаат ликови изгубени во свемирот кои родена мајка би продале за 200 денара.Ви го пушат курот за услуга.Тоа се предавници што за жал кај Македонците ги има во огромен број.Тие не се Македонци според мене.I jas so luge kako tebe so go opravduvat ubsitvoto na 4 godisno dete ne sakam da imam sozivot, a ti garantiram luge kako tebe najmnogu im go dudlat na albancive.
Pa cim se opravduva ubistvo,znaci se raduvas so nesreka.Најди ми еден коментар на социјалните мрежи каде Македонец се радува и го слави убиецот на Алмир.Напротив најголем дел ги напаѓаат иако според мене не се ништо криви.Жално е за малиот Алмир но цела одговорност за неговата смрт оди кај татко му а не кај Бобан и брат му.Наместо да се свестиме дека два млади животи згаснале поради банални причини ние фаќаме страна.Тоа треба да не загрижува.Ама единствената разлика помеѓу нас и вас е што ниеја гледаме реалната слика а вие сте секогаш за вашите.На Албанците највеќе им го дудлаат ликови изгубени во свемирот кои родена мајка би продале за 200 денара.Ви го пушат курот за услуга.Тоа се предавници што за жал кај Македонците ги има во огромен број.Тие не се Македонци според мене.
Не го оправдувам убиството на Алмир напротив жал ми е ама институциите ќе решат дали Бобан и брат му се криви.Фамилијата на Алмир после убиството тргна по семејството Илиќ со секојдневни закани и заплашувања.Јас не сум слушнал таткото на Саздо или на Ангел од Ѓорче да се закануваат или пак семејствата на децата од Радишани кои беа убиени на Велики Четврток.Pa cim se opravduva ubistvo,znaci se raduvas so nesreka.
Mene ne mi e zal za tatkomu na Almir, tuku za Almir, bil kriv ne bil, ne se opravduva, UBISTVOTO E UBISTVO, ne mojs na prav pat da fakjas krivina pa da zgazis malo dete, samo retardiran covek go prajt to.
Pogore citav balisti nemat muda, ak pominis ohrid ili struga, pisimi poraka privatno da dojdam da ti pokazam video, kako go jadet vojvodi.
A za ovie so im go dudlat na albancive, ne sme krivi nie, vie ste krivi.
Pa cim se opravduva ubistvo,znaci se raduvas so nesreka.
Mene ne mi e zal za tatkomu na Almir, tuku za Almir, bil kriv ne bil, ne se opravduva, UBISTVOTO E UBISTVO, ne mojs na prav pat da fakjas krivina pa da zgazis malo dete, samo retardiran covek go prajt to.
Pogore citav balisti nemat muda, ak pominis ohrid ili struga, pisimi poraka privatno da dojdam da ti pokazam video, kako go jadet vojvodi.
A za ovie so im go dudlat na albancive, ne sme krivi nie, vie ste krivi.
Ti vo koja grupa pripadnash, i kazi ti koja ja imash napadnato tepano i dobieno, i odvtratno dali nekoj te ima tepano i dobienoПак не кажа која група ја имате нападнато, тепано и добиено.
Ti vo koja grupa pripadnash, i kazi ti koja ja imash napadnato tepano i dobieno, i odvtratno dali nekoj te ima tepano i dobieno![]()
Ok ke ti raskazuvam se vcera.Да речеме дека си во право за све ова што го напиша освен за Нерези каде што прво Албанци нападнаа па бегаа. Ова све било пред 10/15 години кога уште имало нетрпеливост после војната. Вие денес во 2018 година напаѓате 3 ца со ножеви на еден. Или мавате по жени со деца и стари луѓе во кафич, а сте имале можност еден ден пред тоа да се пресметате со Војводи, ама немате муда очигледно кога се собрани и они, знаете само кога сте повеќе во толпа.
За вас Холивуд филм треба да сними. Нај мајндфак филм ќе биде, со 100 пресврти, вистината увек ќе се крие и крајот нема ни среќен да е, ќе остават на вас да кажете како било.Ok ke ti raskazuvam se vcera.
Ne e vistina deka e napadnat celosno kaficot duku ima nekoi kamenji i mozebi edna bakla frlena no bill sprecen od strana na glavnite koj se vo momentov co grupava, imash i video za ova sto ti go kazuem ako sakash.
Za toa maloletnikot, vistinata e deka organizirana e taa nok (petok) grupa od prilika 60 dusi niz gradot i sledeni se grupa vojvodi i bile napadneti nekolku pati pri sto mozebi bill i nekoj pod 18 godini so niv no da znaesh deka i kaj nas imall dete pod 18 sto isto bi go jadell i nikomu ne smeesh da mu dadesh vina.
Детенцето сте го начекале само, носејќи јакни у кола паркирана у тоа местенцето позади ресторан АРМ, го исклоцале и му ја џомнале накај Цетинска. А од цел град, сте начекале дете кое ни не е од градот и нема врска со Војводи и со било која навијачка група и кое учи у школо каде 90% од соучениците у клас му се од остала национална припадност.Za toa maloletnikot, vistinata e deka organizirana e taa nok (petok) grupa od prilika 60 dusi niz gradot i sledeni se grupa vojvodi i bile napadneti nekolku pati pri sto mozebi bill i nekoj pod 18 godini so niv no da znaesh deka i kaj nas imall dete pod 18 sto isto bi go jadell i nikomu ne smeesh da mu dadesh vina.