Браво, браво уште во приоритетниот спорт да се доминира топЗа ова зборувам батко Цеце... Мал фудбал, Партизан - Звезда
![]()
 Али зна се чија је то струка 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво, браво уште во приоритетниот спорт да се доминира топЗа ова зборувам батко Цеце... Мал фудбал, Партизан - Звезда
![]()
 Али зна се чија је то струка 
Браво, браво уште во приоритетниот спорт да се доминира топАли зна се чија је то струка
![]()

Да нема никаква жичка од Србија,а да навива за Партизан или Звезда пред Вардар,Работнички Пелистер треба да не е нешто во ред со него.
Не земавте предвид една ситуација, во која персоната навива и за локалниот клуб, покрај српските.
Јас ФК Куманово го сакам исто како и ЦЗ, е сега кажи ми дали на Гугл можеш да најдеш каде воопшто игра ФК Куманово? Тоа што сме неспособни да одржиме еден клуб со традиција, клуб кој што дедовците го бодреле и во Кочани, Кавадарци, Прилеп... тоа е друга работа. И едноставно јас целата своја навивачка енергија ја трошам на ЦЗ затоа што локалниот клуб практично и да не постои.
А за Вардар, Пелистер никогаш не можам да навивам затоа што едноставно се конкуренти на ФК Куманово (суштински). А кога играат во Европа, драго ми е и за Вардар, Работнички и Металург кога ќе победат (но не и за Шкендија и Ренова).

Да навивачите можат да влијаат, ако го сакаш Куманово исто ко Звезда направи нешто заедно со сите што го сакаат, а не да се палите на странски клубови со изговор дека вашиот речиси не постои.Па клубот постои/не постои поради државниците кои во џеб ставаат многу повеќе отколку што треба за да се дигне клубот на нозе. И сам знаеш колку навивачите овдека можат да влијаат на тоа.
Едноставно, Кумани не се до толку озбилна група штом не знаат ни во која лига им е фудбалскиот клуб.
Јас ФК Куманово го сакам исто како и ЦЗ
И никаде не реков дека не го сакам ФК Куманово.![]()
Прв болд: Не навивашА за ЦЗ не навивам затоа што го нема ФКК - за ЦЗ би навивал во секој случај. Едноставно од дете навивам и за двата клуба.

Прв болд: Не навиваш
Втор болд: БИ навивал
Трет болд: Навиваш за 2та клуба.
Ако некој те разбра нека ми преведе![]()
Разбирам да си симпатизер на странски клуб ама фанатик и навијач е тапа муабет.
Кој го ебе белград сакајте си го својот град![]()
Па се сметам за фанатик и навијач затоа што секојдневно пратам вести за клубот, а одам кога и да можам да ги гледам.
Синко,далеку си од фанатик.
Тоа што пратиш вести не значи дека си фанатик.
Фанатик е нешто што во Македонија не постои.
А и од кај знаеш дека Кумани не ургирале кај локалните големци за реактивација на Куманово ?
Јас пак наслушнав муабети дека всушност реагирале,ама добиле негативен одговор,а и никој не е доволно моќен сам,без партиска структура позади него или локални големци полни со кеш и врски да стори нешто повеќе околу тоа.
Немам пропуштено утакмица на ЦЗ со години, кога има утакмица за мене не постои ни девојка, ни друштво, ни колоквиуми...
За клубот знам се и во најситни детали: колку се платите на играчите, кои се потенцијалните засилувања, кој од младинците е најголем потенцијал, како иде пријателската утакмица со Домжале во моментов...
Дали сега спаѓам во фанатици по вашите критериуми?
Што се тиче ФК Куманово, мило ми е што се заангажирале, ама кажи му на УлтрасКомита колку навивачите можат да влијаат во вакви случаи...