Навики при заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дете си е дете, една чаша млеко, ладничко од фрижидер и кома.

Нај голема навика пред заспивање ми е ЗАТВАРАЊЕТО НА ОЧИТЕ :bravo:

Пред спиење морам барем еднаш да си ја слушнам Фрекфенции:kesa:

Пред спиење морам да го проверам мобилниот за евентуално добиени пораки :)

ја пред спиење морам да глеам тв :tv:

mora da ima muzika za da zaspijam,toa obavezno..a i lampa...zaso skroz u temnica ne mozam da zaspijam:)

moram da gledam televizija...da zaspiam so vklucen televizor i da stanam na sred vecer da go isklucam..

Легнувам на стомак и лицето ми е на перницата од левата страна и десната рака ја ставам под перница. И така си гледам у ѕид и си размислувам како ми прошол денот дур не заспијам.

потполно исто,

обавезно мора раката под перница да ми биде...али тоа сеа од скоро ми е навика, порано се стуткуваф као топче и инаку не можеф да заспијам:)

туширање, миј забите и лицето, гаси мониторот, пуштај системот тивко, отварај прозорот, легни си со кучето,почешај го позади уши, избркај го да оди да си легне на фотелја...

..одувек мора пред она фајнали да заспијам да се свртам два пати..и секогаш на лева страна заспивам...заш незнам кога ќе ги затврам очите незнам ко во длабочина некоја да паѓам=)..ако рацете не ми се испод перница секога ми се свиткани ....и секогаш спием испраена ко пушка...не можам да се свиткам..па дури и да ми студи..:toe:

Хенд Џоб,Цигара,Медитација,на тивко волуме нешто од колекцијата на Бетовен или Моцарт,или дискографијата на г.Џими Хендрикс,рака под перница и спремно е за полетување.....

Морам да ја слушнам Stairway do Heaven или Hotel California :pipi:

да прочепкам низ телефотнот да изглеам некоја слика да пиштам некоја песна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom