Наумче Мојсоски

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Колешкава е вљубена лудо у Наумче, лек и нема, да не знае некој љубовен статус на Наумче да видиме дал треба некоја да сотриме или слободен момчево? :pos:
До ланска сезона му пеевме невкусни песни за женска му пошто премина од Вардар во Металург, ама незнам дали сеуште се заедно :icon_mrgr:

До ланска сезона му пеевме невкусни песни за женска му пошто премина од Вардар во Металург, ама незнам дали сеуште се заедно :icon_mrgr:
Веќе и верени се со Марија летоска свадба ќе прават така кажа Наумче во една емисија

Колешкава е вљубена лудо у Наумче, лек и нема, да не знае некој љубовен статус на Наумче да видиме дал треба некоја да сотриме или слободен момчево? :pos:

Си има слатко момиче... Марија се вика... и летоска ќе ја жени....

Изгледа Кире на сите им рекол да се оженат за поконцентрирани да бидат. :)

Миркуловски ја побарал девојка му, Златко викендов ќе се жени, Номчето летоска....
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 21:50 ---

Златко е тој што ќе се оправа во сабота, они имаат време до летоска.

Гарант ова кладба стаиле, ако земат убаво место на шампионатот да се испоженат :)

Ми се чини дека Наумче на последново ЕП во Србија малку потфрли ... очекував повеќе од него ... освен на еден или два натпревари каде што одигра добро , на останатите беше подпросечен .

Ми се чини дека Наумче на последново ЕП во Србија малку потфрли ... очекував повеќе од него ... освен на еден или два натпревари каде што одигра добро , на останатите беше подпросечен .
Добро ти се чини...;)
Мојсо беше промашување,едно од најголемите разочарувања воопшто на првенството...:facepalm:
Ај порано имаше мака со повреди,ама сега кога ја игра сезоната на својот живот во Металург,можеше и мораше многу подобро.....:mad:
Фалеа неговите удари(речиси се шо шутна на грото од утакмиците не беше она вистинското)....:mad: ,фалеа неговите асистенции(ги имаше чат-пат,ама не во онај обем шо сме навикнале).....
Останува фактот дека покрај Кире не функционира најдобро...
Како да се губи,и паѓа во сенка....
А секаде каде шо играч е прв играч,и некако не му лежи улогата на играч од сенка....(ова од статистика гледано)...
Кога целата игра е во негови раце и неговата игра е многу поквалитетна...

Najslaba alka vo mak reprezentacija na ova Evropsko prvenstvo. Pasiven, na momenti neresitelen, igrac so najmnogu zagubeni topki na Evropskoto prvenstvo. Toj da bese 10% podobar od ova so bese, Makedonija ke igrase polufinale

Наумче Мојсовски е заштитно лице за SUV програмата на KIA

naumce-mojsovski-zastitno-lice-za-suv-programata-na-kia-povekje.jpg
KIA Sorento е моделот кој Мојсовски ќе го вози во следните неколку години, а соработката со KIA MOTORS Macedonia е одличен пример и мотивација...

...повеќе за нашите спортисти!
ОД KIA Motors Македонија изјавуваат дека им е огромно задоволство и чест да склучат договор со Наумче Мојсовски, со кој ќе се промовира SUV програмата на KIA.
Моделот Sorento го одбрале како модел кој највеќе одговара на поведничкиот, силен и храбар дух на Мојсовски, и е најкомпатибилен спој со неговите перформанси.
Мојсовски ќе ја има улогата на бренд амбасадор во Македонија, а од KIA изјавуваат дека се убедени дека Мојсовски ќе биде носител на победничката игра и во претстојните натпревари!
Им честитаме на KIA Motors Македонија и на Наумче Мојсовски, и им посакуваме и понатамошни заеднички успеси!
naumce-mojsovski-zastitno-lice-za-suv-programata-na-kia-1.jpg
naumce-mojsovski-zastitno-lice-za-suv-programata-na-kia-2.jpg
naumce-mojsovski-zastitno-lice-za-suv-programata-na-kia-3.jpg

http://www.crnobelo.com/zivot/avtomoto/11492-naumce-mojsovski-zastitno-lice-za-suv-programata-na-kia

Najslaba alka vo mak reprezentacija na ova Evropsko prvenstvo. Pasiven, na momenti neresitelen, igrac so najmnogu zagubeni topki na Evropskoto prvenstvo. Toj da bese 10% podobar od ova so bese, Makedonija ke igrase polufinale

Pa toa mu e maksimumot. Nomce ne e klasicen bek razbijac, so izgraden skot sut da torpedira se pred sebe. Koga ke ima konjska odbrana pred sebe koja konstantno go secka so fauli se gubi.... Toa e.

Pa toa mu e maksimumot. Nomce ne e klasicen bek razbijac, so izgraden skot sut da torpedira se pred sebe. Koga ke ima konjska odbrana pred sebe koja konstantno go secka so fauli se gubi.... Toa e.
Potpolno se slozvam... Naumce e naucen na finta i da daj gol od 6m. Ko ke dojdi nekoja odbrana koja e pojaka od nego, ko ke ne mozi da pomini na finta, skorot mu e po 2-3 maksimum na natprevar

Koga mu zavrsva dogovorot na Mojsovski vo Metalurg? Ovaa sezona ili drugata?

Наумче Мојсовски, македонски репрезентативец и како таков идол кај помлади генерации на натпреварот Партизан - Фенербахче е снимен на трибина со Гробари, Истите оние гробари кои се браќа со ПАОК и кои ја промовираат она парола МАКЕДОНИЈА Е ГРЧКА !!!

Наумче може да го видите на 07:20 и на 09:07.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom