Наумче Мојсоски

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Иако отиде во РК Металург Наумче секогаш ќе остане најдобар. 18 *:helou:

Супер беше додека играше во Вардар Про, постигнуваше многу голем успех а и многу навивачи, играчи итн. беа задоволни од неговата игра. Но тоа е .. парите го вртат светот. :uvo:

Наумче е класа играч и има постигнато големи успеси за тимовите за кои настапувал...Респект за него

Жаре Бербер: Кој е твојот сон на ракометен план ?
Наумче: Да ја завршам кариерата во Партизан

За кај е вој бе, божее очај :pos:

Ова на зезање го кажал или сериозен бил ?? Сон треба да му биде Барса,Атлетико,Кил цццц

Vcera Mojso se istakna so taa izjava. Nemozev da se iznacudam koga ja slusnav taa izjava. Mozda opsto Partizan kako kolektiv mu e omilen( pred se mislam na fudbal, kosarka) ama da ti e son karierata da ja zavrsis u rk Partizan( koj e eden prosek) e toa ne veruvav deka ke go cujam:D

Ова на зезање го кажал или сериозен бил ?? Сон треба да му биде Барса,Атлетико,Кил цццц
Или овие или пак каде што ја и започнал кариерата од кај што се промовирал како ракометар а иако ривали сепак ја очекував да каже пелистер ама тоа ти е

Е добро де рекол рекол, инаку Мојсо ако продолжи и на ЕП и во втора половина од ЛШ со ваков спектакуларен настап сигурно ќе биде мета на Хамбург, Барса, Кил.... Тука нема збор сигурен сум дека и веќе отсега е бележан за следна сезона.

Е добро де рекол рекол, инаку Мојсо ако продолжи и на ЕП и во втора половина од ЛШ со ваков спектакуларен настап сигурно ќе биде мета на Хамбург, Барса, Кил.... Тука нема збор сигурен сум дека и веќе отсега е бележан за следна сезона.
Тешко дека Кил,Барса,ХСВ би се решиле да фрлаат многу пари за 32 годишен играч...
Со оглед дека во Металург зема речиси 200 К по сезона(сума шо и гореспоменатите тимови тешко би ја понудиле)речиси е сигурно дека Наумче не мрда никаде од Автокоманда....
Освен ако Металург се откажи од него,па како слободен играч да замини негде надвор...(ама ова е неверојатно,без Наумче Металург е сосема друга екипа)....

Подобро во Пелистер да завшри, отколку во Партизан :cool:

United_Macedonia_salute.jpg

Ѕвер е Наумче

Колешкава е вљубена лудо у Наумче, лек и нема, да не знае некој љубовен статус на Наумче да видиме дал треба некоја да сотриме или слободен момчево? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom