НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира само, како ќе се врати Буш во САД, со кое лице ќе излезе пред американската нација, што ќе им каже: Дека една геј нација си игра со перспективата на НАТО, стабилноста на светот и регионов????

Па знае ли Буш дека со ова срање од темел му ги руши позициите на Мек Кејн, а со тоа и на поддршката на американците на неговата кандидатура???
и мене не ми се верува како една гејлада може да биде помоќна од САД

Ајде сега ако има памет да видиме уште утре што ќе се случи. Ако не крај за преговори за име.

Не е одбиена, одложена е поканата .... главниот збор ќе е утре , како и да е албанија и хрватска добија зелено светло а ние жолто , утре ќе се знае дали е црвено за нас

Се надевам дека нашиве политичари нема да клекнат на колкена и по секоја цена да влеземе во нато
КАко и да е џабе заради тоа што Буш за 6 месеци ќе си отиде Обама ќе победи и тоа им оди во прилог на Грција и тек тогаш ќе сонуваме за нато.Џабе е се.Нека се повлекуваат нашиве од тој смрден Букурешт по кој 2 пат ни носи несреќа и нека заебат и НАТО И ЕУ.
ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА,ВЕЧНА Е МАКЕОНИЈА

ги заболе грците дали САД ке им ги укине визите....
си ги помешал со нашите,што гзот се спремни да си го продадат да можат да одат во солун да остаат пари за антимакедонската пропаганда.
ако...ова лето за инат сите да идат во солун,може ако остаите 2.000.000 евра ќе се вразумат грците.
да видат дека неможат они да не ебат колку што можеме да истрпиме.

Полска и Чешка дозволија антијакетен штит на своја територија, за неколку месеци САД им ги укина визите.

Естонија и Унгарија меѓу првите го признаа Косово, САД им ги укина визите......

Што мислиш како се води политика?

п.с. Бакојани јасно и гласно кажа не сака никаков нов предлог за името!

Ништо не е смешно..Некој рече за Полска и Чешка дека им се укинале визите...А што да рече амбасадата гигант што ќе ја гради САД во Македонија, мислите ќе ја жртвува поради клетиве хеленишта?Мислам дека ќе добиеме членство, а грците можат да се збогуваат...Бидете оптимисти...

Ima samo edna rabota do sve ova, site reformi se napraveni i site uslovi gi imame epa sega imeto nikogash dosega ne bil uslov zatoa treba da si otideme od tamu i od nato.
Ne ke morame da priznaeme ni kosovo, da smenime ime i red drugi raboti.

гледајте МЕГА, грчката телевизија
пуштат македонска музика, снимки од Битола, инфинити,позитив ....

:uvo:

E pa ajde neka ni e cestito i oficialno republika MAKEDONIA nit firom nit butur pa koj gi e.e i grcite pa i nato jaki sme nie kako nacija ke izdrzime se

Најубо е нашиве уште во овај момент да си заминат и сите преговори со грција да се прекинат .... јгб ќе ојме бугарија на море :)

Aман луѓе , што очекувавте како Македонија да влагаме во НАТО ???
Таа варијанта никаде не беше спомнувана така да што толку плукате на ветово , сакате во НАТО како Р.Македонија (Скопје) , Нова Македонија , Горна Македонија и тн и тн , фак офф Гејлада бе , ги прекинуваме сите преговори со нив за името , го враќаме знамето и у курац све , факт е дека сме условени со името , докажуваме дека истото ништо неможе да ни го одземе , бар ние како народ ( се согласија за Р.Македонија (Скопје) нели) излегуваме на улица и истото како Македонски народ кој живее во земја наречена Македонија го прославуваме .

Неможам да ги сватам таквите што се разочарани од ветото , кога доколку истото не се реализираше индиректно Македонија не добива покана во НАТО ,не не не, Р.Македонија(Скопје) , Горна , Нова или како и да ја нарекуваат , тоа е земјата која ја добива таа покана а зар вие кои себеси се нарекувате Македонци со истото се сложувате ??? .

Најубо е нашиве уште во овај момент да си заминат и сите преговори со грција да се прекинат .... јгб ќе ојме Бугарија на море :)

Молам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom