kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
делумно ќе се согласам, а тоа е дека не треба да почнува прва, да се брани ако некој дигне рака. а за 'хирушко„, тука не се согласувам. сепак треба да се има и осет и чест за тепање. ако падне, .... доволно е, работата си ја завршил. се вртиш и си одиш!!! така ја учам ќерка ми. и богами, ...... поделила ќотек по овие упаства, и јас сум бил секогаш на нејзина старна пошто од ова пофер не може да биде. а и кога изеле ќотек, ...... сум ја тешел нормално, но не сум идел да се расправам. нивна работа!Не смее дете да се воспитува во стил ако ти удрат шамар сврти го другиот образ. Тое е најлошото нешто што можеш да му го направиш на своето дете. Кој памет во глава, иде некоја и ти мава шамар, ќе се насмееш и ќе и се извиниш? Или ќе ја пратиш на хирушко од мавање![]()
--- надополнето: 21 декември 2012 во 21:55 ---
најдобар рецепт е СПОРТ!!!само така ќе се исфрли вишокот енергија.Imaat orgii niz jahtite po Vardar..
Sto specificno treba za vakvi situacii da pravat? Hormonalniot disbalans mora da se kanalizira nekako.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 21:56 ---
море имаше и такви тепачки, иако ретко, но сега пострашното е во тоа што вадат пиштоли. тоа е лошотоДенес има разлика само во делот со оружје. Каде и да прочитам секаде се користи нож, пиштол, палка, боксирач. Порано беше ептен пичкарски да земеш нешто со себе, се знае ако си маж излези еден на еден со голи раце, срамота е два на еден или да земеш палка па да тепаш. Никаква култура нема на тепање денес морам да приметам![]()
--- надополнето: 21 декември 2012 во 21:57 ---
дефинирај промискуитет!!! вака кажано можам на многу начини да го сватам.Ја затупевме ептен, се надевам дека ќе дојдеме до некаков заклучок на крај.
Не знам, не знаеш ни ти, зборувам од претпоставки и кажаното поназад во темава за нив. Што не значи дека не се случува, ако не тие, некој друг.
Ќе ти биде во ред промискуитетот утре ако имаш ќерка... ?