- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Има во штип школо за оџи и во во него учат албанци од кичево.Најслободно си се шетаат низ чист град со Македонци.Никој не ни помислува да им направи нешто а сите знаеме како се тепаат наши деца.Си мислам едно како би било да има школо за попови во Дебар.[DOUBLEPOST=1478629248][/DOUBLEPOST]Да не има некои информации за детето сеуште ли е во животна опасност?Сум пишал претходно ќе пишам пак.
Македонија е опасна земја а станува и се поопасна. Најголемите промени се чувствуваат во Скопје.Насилствата се тродупло зголемени,нападите секојденвни.Чим дури и тиња организација како Хелсиншки на нивната страна имаше објавувано колку напади имало во местата со мнозинство Албанци верувајте сериозно е.
Државава ниту помагала ниту ке помага. Мој совет до вас,идете во групи,идете на сигурни места,држете се меѓу себе и ако треба носете нешто у себе. Законот за нив не важи,тоа е ФАКТ.
Не бидете квазилиберални морони и да мислите хех ја не се замарам со политика ова нема да ми се деси мене или пак ај да завршат избориве и ова ке помине. НЕ. Ова е секојденвие и секој е мета.
Не барајте правда,гледајте да не бидете лесна мета.
Се друго се мулти култи бајки за пред спиење.
А аргументот е даа бее паа и Македонци тепаат Албанци е како да дојдете и да речете Еее дааа бее па и Евреи од 39-46 имаа утепано Германци.
Последно уредено: