Не се секирајте, Грујо ги има во џеб Албанците. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе се појават оние абе а овие 250.000 Косовари донеле сега ако дојдат ќе ја продадат државата.Овие може не се добри ама пак патриоти се.Не се секирајте, Грујо ги има во џеб Албанците.![]()
Аxa нема немаhttp://press24.mk/foto-cel-avtobus-vo-krv-izbodeno-16-godishno-momche-vo-avtobus-na-jsp-vo-skopje
da znael dva jazika će nemal problem....
Аxa нема нема
Само ај држава не се замара со децава ама родителиве бе како можат после ова да си преќутат кога знаат дека можеле роденото дете да го изгубаат.И другариве исто па јас не сум многу физички јак ама некој да нападне мој другар поготово во ваков случај да не нападнат љочки па не би размислувал на последиците би го одбранил својот другар по секоја цена.
Избодено со нож 16 г. момче во 65В
Погодете ја националноста на напаѓачите и погодете како настанала "тепачката" со еден обид!
Oд Бог ќе ја добијат но од законот никогаш ова се знае како се решава ама ние Македонците сакаме уште братсво и едниство да шириме а и многу некако демократски настроени во вакви ситуации како да имаме одвише деца за убивање.@viktora Кога толку многу сакаш да ги викаш Албанците на нивни јазик барем погодиго убаво ШЌИПТАР спореш ШЌИПРИЈА или на македонски АЛБАНЦИ според АЛБАНИЈА[DOUBLEPOST=1478347746][/DOUBLEPOST]
Не е битна националноста и верата само се надевам дека ке си ја добијат казната виновниците и од страна на законот и од страна на Господ
Погодете ја националноста на напаѓачите и погодете како настанала "тепачката" со еден обид!
Но, сосема е точно дека суштински, ваквото поведение врз кафирите се проповеда во вехабистичките џамии. Нив ги има неколку во Скопје.Не бидете глупи и наивни...
уште па горе коментар: ова ги учат во џамии, бла бла..
не бидете лигуши цел живот, сфатете дека сега до избори ќе има вакви настани.
албанци изболе со нож македонец, македонци изболе со нож албанец..и се така до 11 декември за да можат овие од ВМРО и ДУИ да распалат со националистички кампањи додека пак не начекаат овци, глупи и наивни кои наседнуваат на вакви провокации за да ги гласаат, и од 11 декември пак иста прича: На ти го-дај ми го...или на вмровско-дујовски јазик: На ти тендер - дај ми тендер.
Па где си Бериче старо вмровчеНо, сосема е точно дека суштински, ваквото поведение врз кафирите се проповеда во вехабистичките џамии. Нив ги има неколку во Скопје.
А за болдот - може ако сакаш да видиме колку има случаи како вториот, а колку како првиот. Тоа е исто како да кажам, па и во Сребреница имаше Муслимани што убиваат Срби и Срби што убиваат Муслимани. Нема тука дискриминација.
Епа он е старо а не ко овие новопечениве антички.Па где си Бериче старо вмровче![]()
Па тоа е проблемот, ама тој не сака да признаеЕпа он е старо а не ко овие новопечениве антички.
Си игравте до сега, сиве овие години курташак со кафирите, али ќе видиме таа работа после 11 септември кога конечно ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт.Па где си Бериче старо вмровче![]()