Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.742
- Поени од реакции
- 7.491
На саем за печурки виа ВасиљА кај ни е Претседателот бе?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На саем за печурки виа ВасиљА кај ни е Претседателот бе?![]()
Ти сигурно си студент на политички науки прва година ?![]()
А кај ни е Претседателот бе?![]()
Сеа на Шител кажаја настани на денот, сврти, сега има реклами, кај и да е треба да почнат.Кај слушна жити се
Ај не треси зелени.Драги почитувани сакани и ценети сограѓани Албанци,
Јас имам 2 многу добри другарки Албанки и сеуште се дружам со нив.
Имам само едно да им порачам на Албанците, ве молам почекајте не да се иселиме, дајте ни само 5 - 10 години, верувајте нема да постои Македонски народ, па зарем не гледате дека наталитетот ни е на нула? Наши генерации не раѓаат деца, наши генерации веќе со едната нога се во странство, и немојте да мислите дека сакаат да заминат заради вас Албанците! НЕ нене... тие заминуваат зашто тука не можат да извадат парче леб.... за жал Македонија е пропадната држава.
Почитувани сограѓани Албанци, Македонија е Ваша, и нема потреба да не убивате, и без тоа ќе се отселиме во странство барајќи си го парчето леб. Не ми е јасно зашто не убивате што сме ви направиле, зарем не заслужуваме да живееме и ние, каков таков гастарјбајтерски живот крпен, не во Македонија бре Браќа мили, Македонија е Ваша слободно земете ја.
Жими мајка да не му го прочитав статусот ни на крај памет немаше да ми дојде Хорхе. Затоа се изнасмеав.На саем за печурки виа Васиљ
Па не јадат ниту ќотек ниту кур примаат у гз,ради тоа идат кај Албанците.Да јадат ќотек у маало ради тоа,и да не им се симнуваат звезди на такви курвичиња,ќе биде друга песната.