Насилства во Македонија

Moжеби синот македонец го убил таткото албанец пошто сакал да спаси жива глава и по несреќа го пресекол.
На оваа Дилајлава пред тебе кажи и го тоа, може ќе ти успее кај нејзе релативизирањето на злосторствата што континуирано ги прават припадниците на твојата заедница... во 21 век...

Moжеби синот македонец го убил таткото албанец пошто сакал да спаси жива глава и по несреќа го пресекол.
Можеби и има полош сарказам од твојов шо го фураш... можеби :D

Мислам дека не е ни време ни место за вакви саркастични досетки, кои си имал желба уште одамна да ги пишеш бидејќи се таложеле во тебе, а биле предизвикани како последица на разочарување од неуспешно аргументирање во некоја друга тема и дискусија. Ете колку да знаеш жртвата и сторителот не се ниту од македонска ниту од албанска националност. Можно е нивни блиски да го читаат форумот, и последно што треба во овие моменти да прочитаат се вакви досетки како твоите 2 коментара, независно што било причина за да ги напишеш истите. Да покажеме емпатија, но и култура пред се и да се воздржиме, те замолувам.

Не дозволи судбо клета да овај паченик изнад мене сува qrca иде на небо. Елегантно отпрди од мојот случај,

Поздрав,

Дилајла.

вај вај вааааааај Дилајла... си станала експерт за курови а?

вај вај вааааааај Дилајла... си станала експерт за курови а?

Дилајла е кобна по мажите библиска личност и ми ласка кога така ме нарекуваш, а еклатантен пример за „дилеја“ си ти, во речник до дефиницијата за тој поим стои твојата слика. Не, туку само за хронични неебачи ко тебе.

Дилајла е кобна по мажите библиска личност и ми ласка кога така ме нарекуваш, а еклатантен пример за „дилеја“ си ти, во речник до дефиницијата за тој поим стои твојата слика. Не, туку само за хронични неебачи ко тебе.
Ок Дилајла, убаво што ти ласка, иначе ќе ми паднеше жал, не за друго туку зошто се грижиш за мојот сексуален живот... Сирота ти, сигурно ти паѓа тежок карантинов па се кур ти е пред очи... претпоставувам сунетисан според ставот на форумов...

Последно уредено:
Мислам дека не е ни време ни место за вакви саркастични досетки, кои си имал желба уште одамна да ги пишеш бидејќи се таложеле во тебе, а биле предизвикани како последица на разочарување од неуспешно аргументирање во некоја друга тема и дискусија.
Имаш тука еден навивач, јамајка давај му лајк!

Имаш тука еден навивач, јамајка давај му лајк!
Ооо Трактор, моите зборови не се однесуваат на грото на Македонците... Тие со гнасење го гледаат твоето лицемерие, и твоето и воопшто колективното гнасно бранење на уште погнасните злодела на луѓето од твојата заедница.... секако ја иземам тука Дилајла... пошто има слабост девојчето....

Онака чисто да си знаеш дека твоето глумење лудило е залудно, не пиеме нафта ...

Ооо Трактор, моите зборови не се однесуваат на грото на Македонците... Тие со гнасење го гледаат твоето лицемерие, и твоето и воопшто колективното гнасно бранење на уште погнасните злодела на луѓето од твојата заедница.... секако ја иземам тука Дилајла... пошто има слабост девојчето....

Онака чисто да си знаеш дека твоето глумење лудило е залудно, не пиеме нафта ...
Јас не ги бранам злоделата сторени од албанци, ги осудував повеќе пати сите не можев заради вашата иритирачка генерализација. Не се сложувам дека сите ние како албанци добиваме нешто од тоа, и имаме намера со тоа да чистиме територии. Практично ова го лаете скоро сите во форумов.
Ти и таквите како тебе, добро што колективно кажа не пиете нафта, немате разлика од антиваксери, 5Г и кемтреилс, тоа што не верувате во сите тие теории на конспирации не ве прави поразлични, барем во една верувате.
За да викаш дека се прави етничко чистење со кражби по цркви, кршење на гробишта, разни тепачки е теорија на конспирација. Кога зборуваме за општество каде има вакви инциденти далеку повеќе каде македонците немаат врска.

Еве и ретките исклучоци ги ловите како вештерки. Во секоја тема кога некој има друго мислење сите му се нафрлувате. Либералите кај вас ги ловите како вештерки, а истовремено викате зошто кај албанците нема, тоа е лицемерие.
Патем не треба да постојат либералите само за да имаш аргуемент плус во дебата бе јамајка, туку тие треба да бидат мнозинство во секое општество.

Јас не ги бранам злоделата сторени од албанци, ги осудував повеќе пати сите не можев заради вашата иритирачка генерализација. Не се сложувам дека сите ние како албанци добиваме нешто од тоа, и имаме намера со тоа да чистиме територии. Практично ова го лаете скоро сите во форумов.
Ти и таквите како тебе, добро што колективно кажа не пиете нафта, немате разлика од антиваксери, 5Г и кемтреилс, тоа што не верувате во сите тие теории на конспирации не ве прави поразлични, барем во една верувате.
За да викаш дека се прави етничко чистење со кражби по цркви, кршење на гробишта, разни тепачки е теорија на конспирација. Кога зборуваме за општество каде има вакви инциденти далеку повеќе каде македонците немаат врска.

Еве и ретките исклучоци ги ловите како вештерки. Во секоја тема кога некој има друго мислење сите му се нафрлувате. Либералите кај вас ги ловите како вештерки, а истовремено викате зошто кај албанците нема, тоа е лицемерие.
Патем не треба да постојат либералите само за да имаш аргуемент плус во дебата бе јамајка, туку тие треба да бидат мнозинство во секое општество.

Ако кршењето гробови не ви значи етничко чистење, тогаш дефинитивно си имате некој сериозен психички проблем со овој фетиш..... Тогаш, да срушиш стотици цркви и гробошта у Косово, од кои некои стари со векови... и да сквернавиш и рушиш цркви во МК кои се пред се споменик на културата, може единствено да ме подсети на најомилената веона единица на Албанците у Сирија...и нивните браќа у Авганистан....

И да, за антиваксери, 5г и чуда кога ќе не споредиш сме тука негде во светскиот просек... ајде ќе ти напраам ќејф и ќе речам дека сме понаивни....

Од друга страна вашето колективно солидаризирање со терористи, криминалци и верски фанатици е евидентно и загрижувачко....

И наместо да те иритира тој факт, тебе те иритира фактот што ти укажувам каков впечаток како народ ширите...
Автоматски споено мислење:

btw @puno

Вака се однесувате при едно ебано апсење за прекршување на полициски час... Вака се однесувате за апсење за убиство...

Последно уредено:
и секако кукавички после бришете, и сега ќе каже дилајла и пуно, немаме докази дека се Албанци.... и на видеото ништо не се гледаше ..

и до последно ќе кријат докази колективно и до последно ќе се солидаризираат со прекршителите.... следно што ќе излезе е дека правеле нешто корисно, а дека македонците се криви...

Последно уредено:
Brisenje,podrumi,sekad u tolpi i spinovi + covecki shtitovi na seto toa... kukavicki alatki kao site muslimani

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom