LordDragonII
Dr.Strangelove
Не е иста, на предходната дури и Битола и Прилеп се вклучени.
Србите ни го перат мозокот тие градови се Аљбанезе.
Србите ни го перат мозокот тие градови се Аљбанезе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да им објаснувате нешто на ш....... е исто како и на магаре да му пуштите музика - НЕМА ФАЈДЕ!
Иначе има други арапи освен во блискиот истог?[DOUBLEPOST=1408795834][/DOUBLEPOST]Toa Ш..Албанци=Илири кај мене не поминува. Доволен факт е што не сте бела раса, а на изглед сте исто како Турците и Арапите од Блискиот Исток.![]()
Стотици хулигани во Ѓорче успеа да запалат неколку локали и покрај толку присуство на полицијата, не треба само хулиганите да се казнат, туку и тие кои го дозволија тоа.За вакви класични меѓуетнички напади и застрашувања минималната казна треба да е 3 години. А за конкретниот случај 5 години мислам дека се оптимални. Споредувањето на овој инцидент со оној во Ѓорче нема никаква логика затоа што и муџахедините од јаја паша џамијата кои каменуваа и напаѓаа полиција и кршеа се живо и диво пред себе притоа организирани денови пред тоа не добија никакви казни.
Колку албанци се возеа во 2 - ката во целата своја историја?Ти може и научни "теории" да извадиш сега, ама доволно е да се качам од прва постројка на 2-ка во Сарај и да се возам до последната во Автокоманда. Разликата си ја знаеш и сам меѓу луѓето, подобар пример за да направиш разлика здравје! Повели на вожња и ти и некој други ако сакаат.
Значи до местото е.....
ova karta go zgresile ne e realitetКартата е од Фашистичкиот Италијански Протекторат Албанија.
http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Kingdom_(1939–43)
Albania during World War II
![]()
nikako da naucite istorija. a vie beli ko eskimci?Картата е од Фашистичкиот Италијански Протекторат Албанија.
http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Kingdom_(1939–43)
Albania during World War II
Toa Ш..Албанци=Илири кај мене не поминува. Доволен факт е што не сте бела раса, а на изглед сте исто како Турците и Арапите од Блискиот Исток.![]()
Иначе имаше поназад споредба со овие од Ѓорче Петров казни и се. Прелистајте малце.
epa ne se site na krema ko tebe lepotani, lugevo so ti gi stavi po slikite doziveale vojna, ziveat so 50 evra mesecno a najverojatno ne rabotat po kancelarii i ne odat na manikir i pedikir. a pak na slikite site se beli osven tretata koja najverojatno od naciot na obleka i sapkite ne se ni albanci.Ги заборави најбитните
![]()
![]()
![]()
Епа место да градите огромни џамии по 5/6 и више на село со 800 жители мислете како да направите нешто што ќе може да заработат луѓето повеќе.epa ne se site na krema ko tebe lepotani, lugevo so ti gi stavi po slikite doziveale vojna, ziveat so 50 evra mesecno a najverojatno ne rabotat po kancelarii i ne odat na manikir i pedikir. a pak na slikite site se beli osven tretata koja najverojatno od naciot na obleka i sapkite ne se ni albanci.