Нашиот Никола првенец на генерација!

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто сум човек што го интересира вистината на случувањата и реалноста на случувањата во позадина ке ти кажам една работа ти како сакаш сватија. Ниту е добро (барем мене и на 90% од народот не им е) со "политиката" на ВМРО ниту пак "ако" или поточно кога ке дојде власта кај СДСМ ке виде подобро од сега. Со "потенцијалното" доаѓање на Македонија во европа се разбира преку СДСМ само ке ни се дозапечати судбината и ке бидеме уште по пропаднати а пак ако потенцијално "останат" ВМРО на власт ке се дозаглави државата бетер од сега а па поради овој стрест што го доживаа ке бидат полоши и поопасни. Веке еднаш пишав работава е змија да те клукне или магаре да ти го фукне.
Црно ни се пишува,само што овие дешавки не се на релација власт-не власт,туку сосема поголеми и по крупни бизниси и интереси.

Еве нешто интересно,ако не ти се гледа цела емисија-гледај го само делот од 15та минута до 26та.

Црно ни се пишува,само што овие дешавки не се на релација власт-не власт,туку сосема поголеми и по крупни бизниси и интереси.

Еве нешто интересно,ако не ти се гледа цела емисија-гледај го само делот од 15та минута до 26та.
Поштувам, човекот кажа доста. Од надвор смрдат големите политики секогаш. (y)

На Грујо наш надимакот од тинејџерски денови му бил Чарли. Најверојатно поради сличноста во одењето со еден актер од црно-бели филмови.

Кај го пишал ова Жарко Ангеловски на сите портали на фејсбук го пријавив пред две години гнасен бугараш од металург. Не знам како не го утепал некој до сега, претходно само за Македонија гомна јадеше сега станал посoфистициран :)
Вистински патриот (прв болд). Јас би те вработил во јавна администрација или би ти дал директорска столица Па и ваков слободоумен, паметен, либерален и неутрален човек многу ретко се сретнува. Па и слаткоречлив си бил (втор болд). Тоа е новост. Ајде, јавно да ги стреламе или само малку да ги обесиме предавниците! Што викаш? (y)

Наш Грујо можно е да бил само првенец на некоја дегенерација. Но ако и тоа е нешто. Па и знае и говор да напише. Бре, бре. Жолти комбиња, Заев предавник, системи за прислушкување, странска служба, Заев предавник, Македонија силна, Заев предавник, шетале низ Скопје...па и на секое прашање даде краток и јасен одговор “Јас веќе одгововив на тоа пвашање“. И после не бил паметен! Паметен е (коклу еден мајмун) човекот и дајде оставете го да дише. Гревче е. Растел без татко, сега сите го напаѓате дека бил глуп, бил ова, бил она. Она е неговиот коалиционен партнер, он е само патриот кој се залага за подобра иднина и за подобра Македонија. :)

НиколаКршиКола :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom