Наше Маало

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
А зимско-рекреативна програма?! :D
-Се плашите ли од темнината?
И стандард Четврток Македонски народни приказни а во недела во 20часот - Др. Глобил!

Доволно! (y)

П.С
Офтопик: Принц оф персиа 1 на 386ка кога ќе ти дадат од дома да седнеш на ПЦ ;)
Story of my life, lad.
На темава - серијата почна да се снима порано во крајот на 2000та. тогаш го завршував основното и знам бараа статисти од мојот клас. Времиња. Јес да серијата сама по себе не се мери со Дајте музика, Ѕвон, З.Р.П. Ама пак беше 10 х подобро од ова срање сеа што се прикажува.

Наше Маало беше фина серија. Добар мотив за креаирање на серијата. Странци ја инвестираа. Добар проект али пропадна.

А коа сме за тие времиња - ах...Големи и мали и Умни глави (во Големи и Мали бев статист а во Умни глави дури и имав текст за зборување :D) Шек-шек бев ептен мал али ја гледав редовно (ме има во една епизода како трчам по зајак :icon_mrgr: ), Дајте музика беше најбоље и сите песни ги знаев ама после излезе како втора сезона и ја усраа максимално со една дебилна сценографија, Бушава азбука исто ја даваа, Весела математика со таблата која се врти на 2 страни...Добри емисии правеа порано МТВ. Сеа...

1999 почна да се снима Наше Мало, а заврши мислам 2003

Да се пофалам малце,Наше маало е моето маало :D
Кармен е зградата позади мојата :)

Да се пофалам малце,Наше маало е моето маало :D
Кармен е зградата позади мојата :)
Ооо, комшија :)
Се најдоа комшиите :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Иначе скоро сите ги имам гледано..не се забораваат овие емисии... се сеќавам порано,ќе пуштев телевизија,и ако на а1 има ова корејски/јапонски цртани,одма палев видеото и пуштав касета со пинк пантер (омилен ми беше и ми остана):X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3:

Ако знае некој кога ѓи има сега нека пише ве молам :)
Ја репризираат у сабота после Петко, и децава мој со душа чекаат да ја гледаат, убава серија како и да е боље тоа него турски хард кор традиционални љубани и етц етц ....
иначе на кој канал викаш дека е ова и дали сеуште ја даваат ? :)

Ако знае некој кога ѓи има сега нека пише ве молам :)

иначе на кој канал викаш дека е ова и дали сеуште ја даваат ? :)

Ја даваат во сабота на Телма со 5+ продукција, имаат детска емисија се вика појадок и на крај даваат по една епизода од Наше маало.

Имаше многу што ги бараа епизодите од Наше Маало успеав јас некој да најдам и да ги објавам на youtube...
Повелете
Квалитетот на видеото не е баш толку добар .. ама се надевам дека ќе ви се допадне... :)

Нцнц, само фалбаџии по форумов :P:sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom