,,Наша Македонија,, - најнов предлог за името

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Вардарска или Северна се реални и прифатливи предлози :smir:
Крвта не е вода...некој си ја продал верата ефтино,внуците би го продале името ефтино ,за жал реално и прифатено..

Темава терајте ја накај сеир! :smir:

И мене ми стануваат интересни предлозиве, се` додека некој од нашиве не почне да ги сфаќа сериозно.

После пак ние криви ќе бидеме и ќе биде сечија освен наша... :pos: Ќе се јави некој од Филипините и ќе каже НАША е хахаха!

Ајде ние веќе сме навикнати со тоа, ама замисли ги грците како ќе го преживеат тоа, им иде филипинец и им вика: „Цоооо цаааа цииинг Нааааашааааа Мааакеееедооооонииииијаааа еееее!“

Вардарска или Северна се реални и прифатливи предлози :smir:
А Торбешка Македонија,бива?Може тогаш ќе се префрлите од граѓани од трет на граѓани од втор ред.

Наша Македонија? :nenene: После ќе викаат оваа "Ваша Македонија" е копија од вистинската која е грчка, доста ја крадете културата па ќе не натераат јазик и идентитет смениме што значи нема да постоиме.

Ајде ние веќе сме навикнати со тоа, ама замисли ги грците како ќе го преживеат тоа, им иде филипинец и им вика: „Цоооо цаааа цииинг Нааааашааааа Мааакеееедооооонииииијаааа еееее!“

Хахаха, ете каде лежи причината за Трета Светска Војна! :pos:

Наша Македонија? :nenene: После ќе викаат оваа "Ваша Македонија" е копија од вистинската која е грчка, доста ја крадете културата па ќе не натераат јазик и идентитет смениме што значи нема да постоиме.

Ај тоа, ама како ќе биде јазикот? Наш македонски јазик? И Македонците ќе бидат Наши Македонци? :pos:
Ви викам мајтап си играат овие со нас.

Работава ми личи на сценариото на "Lost". Само таму беа "The Others", а ние ќе бидеме "The Ours". Ама кој ги е**, можат до утре да си играат ''на буква на буква", ние ако сме паметни, ништо од тоа нема да се исполни.

Хахаха, ете каде лежи причината за Трета Светска Војна! :pos:

Се плашам само немој да не можат во Третата да решат па да одат на Четврта... и да ја тераат како вицот со мечката и ловџијата

имаше и подобар предлог Убава Македонија ... и јазикот ке ни биде убав македонски и ние Убави Македонци :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom