Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
No matter what you decide to do from now on,I will always love you.
:place:
Гаси камера ! Гаси камераа ! Крај,финито,врв.
:cuc: Се моли Сасуке,еднаш во животот да не биде ментален и да го послуша брат му.
naruto-3388001.jpg

Еми сеа те застрви,претпоставувам дека до сеа ги исчита :P

дајте бе некоја страница онлајн ме фати нервоза,сакам да ја изгледам цела серија!
Ја заглеав едно време Наруто,Сасуке и Какаши беа на една мисија еден старец да го пренесат до едно место..
И знам Какаши тука се тепаше со еден со голема секира... :icon_lol:
Иначе Какаши ми беше омилен од сите тие што ги видов то таа епизода,па сакам да продолжам да ги глеам негде,односно на некоја страница која што има превод аннглиски...

дајте бе некоја страница онлајн ме фати нервоза,сакам да ја изгледам цела серија!
Ја заглеав едно време Наруто,Сасуке и Какаши беа на една мисија еден старец да го пренесат до едно место..
И знам Какаши тука се тепаше со еден со голема секира... :icon_lol:
Иначе Какаши ми беше омилен од сите тие што ги видов то таа епизода,па сакам да продолжам да ги глеам негде,односно на некоја страница која што има превод аннглиски...
цар имаш уште 500 епизоди...
http://narutoget.com/ гледај тука :)

Што се случи со Сасуке што го нема, овие јас епизоди не се скроз скроз од почеток,но сепак интересни ми се.. до 30 епизода стасав (y)

Брат гледам!
Шипуден, овде само кажуваат сцени што порано се случило...
Малце на почеток бев збунет не знаев шо гледам Гаара со Наруто?! WTF?!
:icon_lol:
Дечко зашо глеаш шипуден коа не си ја изглеал обичната?

Дечко зашо глеаш шипуден коа не си ја изглеал обичната?

Зашо оној кога прашав, ми тупна шипуден, јас од обичната само неколку епизоди имав изгледано пред некоја година и си реков ај да изглеам секако имам слободно време во жештинава :) , ииии почнав овие да ги глеам па ме заинтересира оти Сасуке го нема еден од поинтересните ликови ми беше :D ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom