Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо оној кога прашав, ми тупна шипуден, јас од обичната само неколку епизоди имав изгледано пред некоја година и си реков ај да изглеам секако имам слободно време во жештинава :) , ииии почнав овие да ги глеам па ме заинтересира оти Сасуке го нема еден од поинтересните ликови ми беше :D ...
Па имаш и обични таму бе.
http://www.narutoget.com/page/10-naruto-episodes-subbed/
има и обични, не само шипуден
ќор си :D

На крај ко ќе изгледаш и шупиден т.е. ко ќе стасаш да гледаш епизода за епизода, да чекаш недела за недела, е тогаш ќе се вратиш да го гледаш обичното и ќе бидиш пишман. :D Земи гледај си како шо е редот, од почеток. :D

е сеа мадина во тетрапак не глеам од почетокв веќе до 40 и кусуро епизода сум.... Наруто vs Орочимару (мислам така се викаше ) :icon_mrgr:
Нема нишо да сфатиш така.
Наруто ти е ко турска серија у тој поглед. Утни некоја епизода и џабе глеаш.
Зборам за не-филер епизода :D

Нема нишо да сфатиш така.
Наруто ти е ко турска серија у тој поглед. Утни некоја епизода и џабе глеаш.
Зборам за не-филер епизода :D

Е веќе не ми е интересно од почеток да глеам,кога знам дека Гаара ќе биде заедно со Наруто ( а не беше на почеток)
Знаам дека сасуке беше со Наруто па сеа не е (изгледа со овој Орочимару е)
До сеа интересна ми е серијава иако се мн. епизоди :))

абе земи изгледај си Наруто првиот серијал од таму почнува се серијалот само Наруто е врв ,Шипуден ти е second-rate . .

Е веќе не ми е интересно од почеток да глеам,кога знам дека Гаара ќе биде заедно со Наруто ( а не беше на почеток)
Знаам дека сасуке беше со Наруто па сеа не е (изгледа со овој Орочимару е)
До сеа интересна ми е серијава иако се мн. епизоди :))
абе оти не ме послуша коа ти реков почни од почето.. не е тоа што е кога не знаеш што се дешава :confused:
и сасуке не е со Оручимару ке го килне после ама џабе не гледај тоа почни си од почеток за да ја засакаш серијава ептен ;)

боже боже . . dont ruin the fuckin entertainment of teh show . . изнаспојлаа бреее

Абе ова шипуден е последна сезона или како и да го наречам од Наруто?
И што е тоа манга,аниме,каква разлика има со шипуден?

Абе ова шипуден е последна сезона или како и да го наречам од Наруто?
И што е тоа манга,аниме,каква разлика има со шипуден?
Ти ептен си бил изгубен случај бе брат :D
Манга е стрип (јапонски).
Аниме е кратенка од Џапанимејшн, т.е. Japanese animation. т.е. цртанот.
Анимето ја следи приказната на мангата (бидејки мангата е прва, како “книгите пред филмот“ во многу случаеви).
И “најнова“ е шипуден, уше не е завршена да се знае дали е последна.

едит: термините манга и аниме важат за сите јапонски стрипови/цртани серии

Ти ептен си бил изгубен случај бе брат :D
Манга е стрип (јапонски).
Аниме е кратенка од Џапанимејшн, т.е. Japanese animation. т.е. цртанот.
Анимето ја следи приказната на мангата (бидејки мангата е прва, како “книгите пред филмот“ во многу случаеви).
И “најнова“ е шипуден, уше не е завршена да се знае дали е последна.

едит: термините манга и аниме важат за сите јапонски стрипови/цртани серии

Па не сум се заинтересирал бе друже од порано,онака ми текна слободно време имам,дека порано на а1 некое време го даваја и ме заинтересира пак( сеа навистина ја ЗАСАКАВ серијава) но ете збунет сум овде тро почачкав по темава сето аниме,манги... :D
А јас си глеам шипуден ми се гледаат мн.епизоди и си реков тука е крајот....

Дај бе ова невозмонжно е оној со Какузу што е партнерот бесмртник е :eek:,едноставно никаква идеа не ми иди како ќе се справи Какаши со него... :confused:

Дај бе ова невозмонжно е оној со Какузу што е партнерот бесмртник е :eek:,едноставно никаква идеа не ми иди како ќе се справи Какаши со него... :confused:
Шикамару ќе го среди не е Какаши сегде... :D
него да си ја загледаш од почеток ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom