Hurin
Pokerface bastard
кој следи мангата моментално ????
а и до кај е анимево ??
а и до кај е анимево ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мангата ја следам одлична ејас ги следам и мангата и анимето .
Анимот - Моментално наруто го скроти кјубитомуабетот со кушина заврши сега претпоставувам ќе следи битката меѓу кисаме
Мангата - Наруто се тепа против Тоби(маскираниот)ако ви кажам што се детава детално ќе ве изнаспојлам така да идете исчитајте,добри се сегашниве чаптери .
Инаку наруто е при крај,во последниот чаптер видов дека и сасуке се наближува кон Наруто така да . . мислам дека за 4/6 месеца максимум мангава ќе заврши .
мангата ја следам одлична е
ме интересираше анимето до кај е, помина борбата минато тоби ?
треба да почнам пак да го следам анимево, мпоминаа многу епизоди, последната што ја гледав беше сасуке вс. данзо. уште колку епизоди има до последнава ??Конаааан
Лол нз, али мислам дека после тоа имаше филер, па наруто против кјуби..(кога отидоа на островот) и сега се на Мадара вс Конан.треба да почнам пак да го следам анимево, мпоминаа многу епизоди, последната што ја гледав беше сасуке вс. данзо. уште колку епизоди има до последнава ??
значи 50тина епизоди секакоЛол нз, али мислам дека после тоа имаше филер, па наруто против кјуби..(кога отидоа на островот) и сега се на Мадара вс Конан.
тоби се претставува како оној основачот на учиха кланот Мадара Учиха . Ако сакаш нешто повеќе за него прашајПомина. Последните две епизоди беа Минато против Тоби, и Минато и Кушина кога ќе ја стават Кјубито во Наруто. Мангата нејќам да ја читам да не ми го расипе филингот за анимево. Зашто сепак повеќе поштувам аниме од манга. Али со филериве глупостиве, некако ептен споро се движи анимево, а и ужасно ме занима кој е Тоби.![]()
da se vmetnam malceтоби се претставува како оној основачот на учиха кланот Мадара Учиха . Ако сакаш нешто повеќе за него прашај![]()
мангата не ја следам ама за анимето сум сигурен дека има уштеda se vmetnam malce
go gledam i animeto i ja citam i manga a posledno sto citav bese sasuke i itachi protiv ovaa zmijata kabuto pa me interesirase dali e posledno od manga toaa ili ima uste sto se izlezeni a ja gi nemam citano