сигурно е ама ме зачуди што е ова
155 "TBA" April 8, 2010
го неам сретнато ова ако знае некој нека кажи
155 "TBA" April 8, 2010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мадара рече дека брат му е единствениот кој бил еднакво силен колку него (освен 1 хокаге), и рече дека тој самиот му ги дал очите со цел да го заштити кланот со ЕМШПрвиот и четвртиот хокаге сигурно не се. И Орочимару нив можеше да ги вади, па ако толку го кријат ликот сигурно ќе биди некакво изненадување. А и брат му не ми се верва да е. Ако го уби еднаш и му ги зеде очите, сигурно можи пак да го убие.. незнам зошто би се плашел толку од брат му.
ТБА-to be announsedсигурно е ама ме зачуди што е ова
155 "TBA" April 8, 2010
мадара рече дека брат му е единствениот кој бил еднакво силен колку него (освен 1 хокаге), и рече дека тој самиот му ги дал очите со цел да го заштити кланот со ЕМШ
искрено му поверував за моќта на брат му а за кланот ми беше малку сумнивоТи му поверва?:tv:
Тие се лагите со кој го маткаше Саске. Или верваш дека му поможи на Итачи да го исколи кланот заради тоа што немал избор![]()
големи се шансите и за тоаТипувам на вистинското тело на Мадара![]()
Ништо чудно.А обито беше тој што му го даде окото на какаши ... не ми се верува да е тој
Ах овај киши здравјето ни го зеде :baeh:
знам дека во текот на месецот излегува со англиски превод излезен.
јбг ќе причекаме уште неколку дена/недели
ТОП! Баш сакам да го изгледам,би требало да е добар.На 24 излава ДВД-то што значи за едно 2 недели би требало до го има на нет.