Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Последна борба ќе биде Наруто против Сасуке.
Најверојатно Сасуке ќе го преебе и Мадара ко што му направи и на Орочимару и шо мислиш,во аниме шо се вика НАРУТО ќе победи типот шо се вика НАРУТО или Сасуке:smir:
Па многу нормално дека на крајот ќе победи Наруто дали морално(умирајќи како херој) или физички станувајќи хокаге,ама битното е дали ќе успее да го спаси Сасуке и дали пак ќе постои тимот 7. Али тоа е Кишимото го направи Сасуке вилан,го усра цел лик од кул опуштен лидер го направи психопат опседнат со одмазда и сега очекувам да станува се полош и полош :toe:....он си знае најдобро не би ме чудело Сасуке да умре на крај,јапонците се познати по тоа што не се баш фанови на хепи ендингс.

Увек е така у такви причи friends becoming rivals:wink:

Па многу нормално дека на крајот ќе победи Наруто дали морално(умирајќи како херој) или физички станувајќи хокаге,ама битното е дали ќе успее да го спаси Сасуке и дали пак ќе постои тимот 7. Али тоа е Кишимото го направи Сасуке вилан,го усра цел лик од кул опуштен лидер го направи психопат опседнат со одмазда и сега очекувам да станува се полош и полош :toe:....он си знае најдобро не би ме чудело Сасуке да умре на крај,јапонците се познати по тоа што не се баш фанови на хепи ендингс.
орочимару беше права ствар за негативец особено на анимето со онаков пискав глас и змиски очи џоа хорор гледавме:pos2:
ми е жал што киши го отфрли така лесно од мангата а ги намести акатцуки како негативци:toe:

Сигурно пак ќе излези од негде Орочимару. Мангата ни приближно не е до крајот. Ако ви текнува има дел од Оручимару во Кабуто, а со него уште ништо не се знај..има време до крајот, мислам постепено ќе почнат да се средват работите. Само да престани ова монотонија со Саске и да се обрни внимание и на другите ликови.

Both are blown away by the explosion caused by both their techniques.

Naruto: "I understand it now, if we both fight seriously, we'll both die." The rest is ommitted (I'm an idiot~ He preaches, but to no avail.)
Naruto: "Because you're my friend, that's why I'll bear your hatred with you and why I'll die with you.
When she hears that, Sakura cries and says Naruto's name
Sasuke: "I don't intend to let you understand my pain. I'm not going to die, you'll die alone"

Kakashi: "Aren't you supposed to become Hokage? Let me handle Sasuke!"
Naruto: "I can't become Hokage if I can't even save a single friend! I'm going to fight Sasuke!!!"

what kind of option is "I'll kill Sasuke and die myself, as well"
:salut:

демек не залажа малце еве го Наруто еве го Саске, ќе падне нешто овде ејјј, и после 3 чаптери:
наруто: ја ќе те спасам
саске: не нема, сите ќе ве убијам
бла бла бла, па дај убијте се да биде поинтересно

Ја вака би играл:
Саске го убива Какаши,Наруто попиздуе вади 9 пашки искача лисицата и маме им ебава на цел свет:back:

демек работава е трета опција прво тебе ќе те убијам па после сам ќе се утепам
ко ромео и јулија:tapp::jaj:
едит :

Cover is of Naruto and Sasuke young. Naruto laughing Sasuke looking away.
(Has a small smile I think.)
They both are sent flying because of the flash and Kakashi gets Naruto and Zetsu comes from somewhere and gets Sasuke.
Theres talking and then we see Madara whereever he is not wearing his mask but we only see his back. Zetsu is there with him (He can split etc, so..) they´re talking btw.
Madara teleports next to Sasuke and Zetsu.
Zetsu does some sort of bunshin no jutsu.
Naruto walks towards them and starts talking.
Sasuke has a flashback of their fight on the valley of the end.
Naruto is talking and well.. Sasuke doesn´t have his dumb emo grin and he isint laughing. Wouldn´t call it a sad face either.
Naruto shouts something and then Sasuke shouts too. On the next page Naruto says something and smiles abit and Sasuke looks like he realised something or w/e.
Naruto thinks about Iruka and thinks to himself about something.
Naruto talks smiling like Sai did with his fake smile (with his mouth open, too.)
Sakura looks like shes about to cry and Kakashi, Sasuke and Naruto all talk about some.. crap. Sasuke looks abit angry though.
Then at the end Naruto looks serious and says something

Thought I´d atleast give those who don´t want to download anything something.. If you think I should get the ban, sure.. Ban me. I´ll be back.
ова изгледа е официјалниот
пу пу неважи за претходниот спојлер:kesa::pos2:

The only person sasuke's fighting is me...
Шо збориш бе:tapp:
Уште ако излезе и според предвудувањата на Plux и Орочимару да се изроди од негде мангава уште 200 chapter-и нема да заврши.

Mи фалат деновите кога Орочимару беше the evil genius и сите беа против него:jaj:

Гледам ве фаќа Орочимару носталгија :icon_lol: Сеа ќе се појави од негде од кога ќе си отидат Мадара Зетсу и Сасуке.....гарант го абсорбирал Кабуто :back:
Sasuke:"Why do you care about me so much"???
Naruto:"Because Sasuke......I'M GAY! :vozbud: :pos2::pos2::pos2::pos2:
ах Киши Киши
Sasuke:"You will eater kill me and become a hero,or die as one of my victims"
Naruto:"Neither,i have a briliant idea,WE'LL BOTH DIE TOGETHER!! :vozbud::aplauz::pos::pos:
Дај веќе нека добие приказната друг тек аман.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom