Г
Господ
Гостин
слабак педерски затоа ги нижи 5 кагиња и Данзо по ред :pusk::bip:
Па тоа викам порано беше слабак...сеа е јак...али ипак е трауматизиран педер:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
слабак педерски затоа ги нижи 5 кагиња и Данзо по ред :pusk::bip:
Умри курво искомплексирана.
а да отворите социјална група анти саске?Најомразен лик ми е Сасуке.
Уште од почетокот кога беше дел од тим 7 ми беше одвратен.
И многу ме нервираше онаа битката кај Valley of the end кога победи Сасуке...одвратно створење.
а да отворите социјална група анти саске?
он топик
знаев дека наруто ќе почни да проповеда,ја кажа најдобрата работа која ја нема кажано долго времеили така некако беше :salut:kill me and be the hero of konoha or die and be a victim of my revenge
сум лапнал цел збор:kesa: сум го заборавил да го пишамСасуке го рече тоа. :jaj:
А ова филозофиите на Наруто стануваат досадни веќе.
Убиј го!
БТВ, нели сега Какаши рече дека кунаито на Сакура било со отров?
Зошто не му е ништо на Наруто?
ова е специјално за тебе :pusk:........не верувам дека Сасуке ќе умре а ни Наруто барем не во оваа борба,(освен ако Киши нема во план да ја заврши мангата) Какаши се изјача ама џабе овие двајца ќе се спукаат додека не дојде Мадара..... јак чаптерНајомразен лик ми е Сасуке.
Уште од почетокот кога беше дел од тим 7 ми беше одвратен.
И многу ме нервираше онаа битката кај Valley of the end кога победи Сасуке...одвратно створење.
ова е специјално за тебе :pusk:........не верувам дека Сасуке ќе умре а ни Наруто барем не во оваа борба,(освен ако Киши нема во план да ја заврши мангата) Какаши се изјача ама џабе овие двајца ќе се спукаат додека не дојде Мадара..... јак чаптер