Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
дечки се извинувам што чекавте догло за спојлериве,бев скопје и не бев во можност да постирам
Naruto was told to rest under Yamato’s watch, but he manages to sneak away and go towards Kakashi.

Outwitted by Sakura, Sai, Lee, and kiba have been put to sleep.

Madara collects Danzō’s corpse (so he can obtain Shisui’s eyes)
(It appears to be a fruitless effort, since Danzō smashed Shisui’s eyes while he was on the verge of death, making recovery impossible)
Madara: “Finish the girl off, she knows too much”
Sasuke: “When did become your comrade? I have no reason to follow your orders”
Madara leaves. Sasuke approaches Karin, while Karin reminisces.
Karin hails from the same village of Konoha. Back when they had to collect the scrolls of Heaven and Earth, Karin lost her comrades and was attacked by a bear, but she was saved.
Boy Sasuke: Is that a Scroll of Earth? Well, bye~ (smiling face)
Current Sasuke: (face dies away) Well, bye~
Karin: I just wanted to see his face one more time…
Just when he wants to finish Karin off, Sakura appears
Sasuke: “Sakura…? How did you find me?”
Sakura: (This is the current Sasuke-kun. He changed so much…)
“I’m going to accompany you Sasuke-kun, so I’m running from konoha as well!!”
Жими К:tapp::tapp::nesvest:
Не,ова еднаш ќе прашам и само еднаш ОД КОГА МАСАШИ КИШИМОТО ПОЧНА ДА СЕ ДРОГИРААА????? Што е бре ова :pos2::pos2::pos2: зошто Сасуке да ја докрајчи Карин зошто да не ја спаси?? Сега Сакура ќе глуми Зоне побегуља офф мори мајкоо :jaj::vozbud::vozbud::pos2:

Очигледно дека Сакура блефира дека ќе избега и таа,сега ќе дојде и Какаши и ќе избега Сасуке. Ама бар да ја спасат Карин,стварно не е ок да умре,квалитетен лик е. :nesum:

Како ве бендисва развојот ?

Сакура..
Верувам дека блефира.
Нејзиниот мастер која е хокаге или ex-хокаге, whatever.Не верувам да ја напушти, Какаши и другите..
Наруто..?
Ќе видиме дали беше хипокрит кога ги изнакажа сите работи за Саске пред него или не..
Мислам дека знае дека неможе со сила да го убие Сасуке па има некаков си план?
Али Сасуке е доста слаб сега.. еден удар и готов е.

Сасуке нема да умре, тоа е валјда очигледно, за Сакура и ја мислам дека блефира ама што му ја мислиме наредна недела ќе видиме што ќе се деси :vozbud:

If Sakura finishes Karin off, Sasuke will take her in as her replacement.
Well, she is standing in front of Karin with a kunai in her hand. If I stab Sasuke-kun now, all will be over.
As she is thinking something like that, behind her, Sasuke aims a Chidori to the back of Sakura's head and is about to about to pierce her.
At that moment, Kakashi appears and saves Sakura. "Real intent to kill... You really sunk low, didn't you Sasuke"

Then some arguing back and forth

Kakashi: "I don't want to kill you"
Sasuke: "Heh, you're always saying things about killing me, sensei. I'm itching to kill you, though, Kakashi."
Well, after this is the conclusion
Kakashi: "I now understand how the Sandaime must have felt. Even though Orochimaru sunk so low, he still couldn't help but care..."
Sasuke: "Well, then you're making the same mistake he did!!"
It ends with this. (Sakura is telling Kakashi that she's giving Karin medical treatment so they can leave immediately after this)

kakashi vs.sasuke
пак саске:jaj:
се надевам дека наруто ќе закасни по пат па да гледаме тепачка
sharingan vs.sharingan(again):toe:

Киши ептен ги направи цитрони со Сасуке.Мислам ликот се тепаше со 5 кагиња го уби Данзо и сега со Какаши ќе се тепа,ептен го направија Супермен :tapp:
Карин ќе преживее Сакура ќе ја спаси. Киши губи идеи мора да ги тргне шаринганиве од шоуто и приказната да добие друг тек,не за друго туку се губи на значење порано имаше 3-ца што имаа шаринган(Итачи,Сасуке и Мадара) Сега изникнаа 120 Шаринган јузери :kesa:

Киши ептен ги направи цитрони со Сасуке.Мислам ликот се тепаше со 5 кагиња го уби Данзо и сега со Какаши ќе се тепа,ептен го направија Супермен :tapp:
Карин ќе преживее Сакура ќе ја спаси. Киши губи идеи мора да ги тргне шаринганиве од шоуто и приказната да добие друг тек,не за друго туку се губи на значење порано имаше 3-ца што имаа шаринган(Итачи,Сасуке и Мадара) Сега изникнаа 120 Шаринган јузери :kesa:
мислам дека наруто ќе се појави и ќе ја заеби забавата,борбата ќе се одложи за понатаму,саске нема сила да се бори со какаши?
што значи дека можеби мадара ќе се врати и ќе го собери:toe:

Бах, сега видов слики од мангата.
Ме мрзи да ги постирам сите..оди нешто како вака..
Сакура : Bla bla, Сасуке : Bla bla, *tries to kill her*, *Kakashi stops Sasuke*, *Kakashi bla bla*, *Kakashi and Sasuke prepare to fight*
Сакав Сакура да се тепа :(

т.е Оние погоре што се постирани, точни се.

Глупости.
Што сега, 4 кагиња, Данзоу па дури и Какаши?
Што е премногу, премногу е.

Аман, сакав Сакура fight :(
Baka-Kishi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom