Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Sasuke is Sasuke....................све објасни Наруто со ова. ;)

spoiler
Sasuke reads chapter 545.Decides to leave the country.
because of the mini rasenshuriken??????
стварно овој киши не трола до максимум. прво беше дека неможе наруто во кјуби мод да користи клонови бидејќи лиса ќе го превземи, и 30 чаптери покасно таџу каге буншин -.-
Are-You-Fucking-Kidding-Me.jpg

because of the mini rasenshuriken??????
стварно овој киши не трола до максимум. прво беше дека неможе наруто во кјуби мод да користи клонови бидејќи лиса ќе го превземи, и 30 чаптери покасно таџу каге буншин -.-
Are-You-Fucking-Kidding-Me.jpg

Konoha Yellow Flash \m/

Наруто и наруто шипуден ги имам изглеано сите епизоди и сега чекам секоја недела да испадне нова епизода и стрип :)

клише ќе биде ова се сеќавам, од гара таткому сам себе утепал ќе направи

Леле значи коа ќе ми тртнат некој седми лик ко Гаара у центар пажња....ај сеа нека напраат десет чаптери само за оној со сивата коса од прва епизода на наруто,тој шо го натера Наруто да го украде каге буншин скролот.Као демек он гледал будуќност и затоа го натерал да го џапне,уствари бил оракл некој нинџа оф д урда.
Ај не можат!

Леле значи коа ќе ми тртнат некој седми лик ко Гаара у центар пажња....ај сеа нека напраат десет чаптери само за оној со сивата коса од прва епизода на наруто,тој шо го натера Наруто да го украде каге буншин скролот.Као демек он гледал будуќност и затоа го натерал да го џапне,уствари бил оракл некој нинџа оф д урда.
Ај не можат!

Затоа ми е мило што се откажав од ова и најдов манги 100000000000000000000000000000000000000000 пати повредни и подобри од Наруто.

И ја едно време прекинав да ја следам,али пак и се навртев...

И ја едно време прекинав да ја следам,али пак и се навртев...
сите се откажваме едно време братче,сите
иначе јас сум ЗА развој на споредните карактери, ама кишпи направи го тоа на добра начин не на ваков kissu <3

Добро не е некое изненадување,секогаш на Лето Наруто е срање.

Ај може коа ќе заврши ова со Гаара,и уште некоја глупост,ќе видиме Naruto и Bee vs Itachi и Pain.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom