Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
mute

Ако одиме по твојата логика, нели логички сите стануваат појаки од своите учители, можеби утре другиден ќе видиме и како Сакура е појака од Тсунаде. :coffee:

Саске >>> Орочимару
Наруто>>>> Какаши, Џираија и не знам уште кој...
:icon_mrgr:

mute

Ако одиме по твојата логика, нели логички сите стануваат појаки од своите учители, можеби утре другиден ќе видиме и како Сакура е појака од Тсунаде. :coffee:

Саске >>> Орочимару
Наруто>>>> Какаши, Џираија и не знам уште кој...
:icon_mrgr:
Од каде искочи ова по моја логика ? o_O
И нема да биде чудно ако е посилна, мада според мене максимум што може е левелот на Тсунаде да го достигне.

Од каде искочи ова по моја логика ? o_O
И нема да биде чудно ако е посилна, мада според мене максимум што може е левелот на Тсунаде да го достигне.

Уше еднаш ќе те цитирам ботле, давај ми твоја листа и добри образложенија, не мора 10, туку 5. И каже шо се важи, шо не! :P ;) :D

Уше еднаш ќе те цитирам ботле, давај ми твоја листа и добри образложенија, не мора 10, туку 5. И каже шо се важи, шо не! :P ;) :D
Исклучок се Рикудо и Обито како џинџурики на џуби(ten tails). Обито кој се тепаше против Какаши, Гај, Наруто и Би смее да биде вклучен во листата.
Друга работа, без разлика фактот што Итачи му пушти на Саске незначи дека треба да биде погоре од него на листата. Се гледа по најдобро прикажано на таа и таа личност во мангата т.е во нивните најсилни денови.Исто да не биде вклучено едо тенсеи кај ликовите како Орочимару, Кабуто и Тобирама.
Моја листа:
1.Хаширама
2.Мадара
3.Обито
4.Нагато
5.Наруто

Образложение ќе дадам утре сега ме мрзи :D
Ајде нема врска... :confused:
И ова не ти го сфатив баш :confused:

mute

Е утре да ми дајш образложение за Нагато. ЗОШТО ФАКИНГ НАГАТО Е ПРЕД НАРУТО? :confused:

Па јас цело време зборував за тоа низ цела серија кои се најдобрите Топ 10 ликови, а ти моментално ги зборуваш, се испомешавме.
Како и да е тоа е тоа. ;)

mute

Читаш за сусаното на Итачи? :)
Те тагирав на групата ама ај и овде че го постирам...

http://naruto.wikia.com/wiki/Yata_Mirror

http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Totsuka
Еве сега видов, ќе ти одговорам овде за да не биде на две места.

Океј е ова го знаеме, но незначи дека е појак од сите ако го има ова :D
И што имаше еден коментар дека Итачи можел лесно да го тепа Мадара
bsflag.gif

:vozbud::vozbud:

Чаптеров денеска ми дава надеж за Киши дека може добро да ја заврши мангата.

И се гледа дека се инспирирал од Ода :sneaky: Чакра-Чакра но ми :pos:

Kaguya ne e od Kimimaro klanot? :eek:
Цепај без спојлери и така веќе за се имаме зборено и слики имаме ставано... :D

Кога го прочитав тоа Кагуја одма отидов на наруто.викиа да видам бидејќи ми беше понато ептен и видов Кимимаро дека е член од кланот... Незнам што е работава ептен мајнд фак, испадна дека Кимимаро е потомок на сагето, а не Хаши и Мадара :ROFLMAO:

Мада грешка у чекори Кимимаро така се презива, а оваа се вика Кагуја :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom