Нарекувајте го исламот "ислам"

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа биле твоите предци, не моите.;) Ах пусти славјански синдром.:icon_lol:
Шо, твоите на марс да не беа? И тие биле тука на овие простори и биле христијани, и моите и твоите предци.
Ах стокхолм, стокхолм

Шо, твоите на марс да не беа? И тие биле тука на овие простори и биле христијани, и моите и твоите предци.
Ах стокхолм, стокхолм

Не, моите на овие простори дошле како муслимани за разлика од твоите. Ах Дарвине, ах Дарвине ! Твоите пуленчиња во се гледаат еволуција.

Не, моите на овие простори дошле како муслимани за разлика од твоите. Ах Дарвине, ах Дарвине ! Твоите пуленчиња во се гледаат еволуција.
Што лупеташ каков дарвин какви бакрачи, ако твоите дошле како такви (едни од ретките), на многумина не дошле кои сега се муслимани. Биле од овие простори.

A од кое номатско племе водиш потекло.

Јас влијаам на тоа каква ќе биди иднината.
Еве првенствено тука, нема да те оставам тебе и таквите како тебе да ширите лаги и во секоја прилика твоите мислења ќе бидат побиени доколку не се вистинити, како многупати досега.
Вистината е една, ти се допаѓала или не.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 21:03 ---[/quote ])),, ,
lagata ima kratki noze i kratok vek,.i ja vikam vistinata e edna dali tebe ti se dopagala ili ne, pa sekoj po svojot pravec

lagata ima kratki noze i kratok vek,.i ja vikam vistinata e edna dali tebe ti se dopagala ili ne, pa sekoj po svojot pravec
Истото важи и за тебе, ти се допаѓала или не, една е вистината и ти не ја знаеш, зошто твојата лага ја претставуваш како вистина?

Да знаеш... само колку православно население на Блискиот исток и на Балканот е уништено и претопено во ислам...
i sto sakas so ova da kazis,tebe ti nametnal li nekoj nesto ,te prisilil li nekoj vo islam,, vo indonezija koja vojska posla na toa mesto , no tamu ima najpoveke muslimani , koj gi prisili tie luge vo islam. , sega na evropjani koj gi prisiluva da primaat islam?
--- надополнето: 9 мај 2012 во 15:43 ---
Истото важи и за тебе, ти се допаѓала или не, една е вистината и ти не ја знаеш, зошто твојата лага ја претставуваш како вистина?
pa ti rekov be priatelece sekoj po svojot pat, sto ima da se ubeduvame koj zboruva laga koj vistina, nitu ti mene mozes da me ubedis nitu pa jas tebe, pa zatoa sekoj neka si tera i neka si zivee onaka kako sto si zamisluva,
--- надополнето: 9 мај 2012 во 15:43 ---
A од кое номатско племе водиш потекло.
a od koe varvarsko pleme ti poteknuvas?

pa ti rekov be priatelece sekoj po svojot pat, sto ima da se ubeduvame koj zboruva laga koj vistina, nitu ti mene mozes da me ubedis nitu pa jas tebe, pa zatoa sekoj neka si tera i neka si zivee onaka kako sto si zamisluva,
Е така де, што тогаш проповедаш овде

Па оставете ги тогаш на раат сите тие што не се муслимани.

За кој таков, во секоја област од животот и проблем, ја мешате религијата?

Се нешто се повредувале религиските права и слични муабети.

Секуларна држава. Нема религија. Религијата дома, а не во секојдневието.
Време е за цивилизациско однесување.

Толку имате фобија од исламот што цело време го напаѓате..

Како е можно еден муслиман убива човек и одма терорист биднува, а некој христијанин убива 70 луѓе и јебеш га психопат е..што ќе правиш неможеш да му правиш ништо..(тој у норвешка што уби 70 души)..

Ок, ај сеа зборете го ова едно 500 години? еден случај НЕМОЖЕ ДА СЕ СПОРЕДИ СО КОНТИНУИРАНИ ИЉАДНИЦИ НА СЛУЧАИ КОИ АКТИВНО СЕ СЛУЧУВААТ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ! такви случаи на психопати како (или терористи како сакаш кажи ги не ме занима) Брејвик кај не-муслиманското население се ЕКСТРЕМНО РЕТКИ! немојте тие ефтини фори да ги продавате, на што ти личиме на дебили ние овде?

Тоа не е мој сон тоа е реалноста.
А сон е тоа што ти го збориш.
Само за споредба колку атеисти постоеле пред 100 години а колку сега.
ne be priatelce ti zivees vo sonistata vo bajkite, posle 100 god uste poveke ke se razmnzat ateistite , pa i homosexsualnosta, ,

ne be priatelce ti zivees vo sonistata vo bajkite, posle 100 god uste poveke ke se razmnzat ateistite , pa i homosexsualnosta, ,
Кај виде ти хомосексуалци? Или те чеша можда задникот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom