Атеист
Дежурен Шаман
Шо, твоите на марс да не беа? И тие биле тука на овие простори и биле христијани, и моите и твоите предци.Тоа биле твоите предци, не моите.Ах пусти славјански синдром.
![]()
Ах стокхолм, стокхолм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо, твоите на марс да не беа? И тие биле тука на овие простори и биле христијани, и моите и твоите предци.Тоа биле твоите предци, не моите.Ах пусти славјански синдром.
![]()
Шо, твоите на марс да не беа? И тие биле тука на овие простори и биле христијани, и моите и твоите предци.
Ах стокхолм, стокхолм
Што лупеташ каков дарвин какви бакрачи, ако твоите дошле како такви (едни од ретките), на многумина не дошле кои сега се муслимани. Биле од овие простори.Не, моите на овие простори дошле како муслимани за разлика од твоите. Ах Дарвине, ах Дарвине ! Твоите пуленчиња во се гледаат еволуција.
Не, моите на овие простори дошле како муслимани за разлика од твоите. Ах Дарвине, ах Дарвине ! Твоите пуленчиња во се гледаат еволуција.
Овој е сигурно турчин селџук!A од кое номатско племе водиш потекло.
Исламот не е вера за курви и хомичи.
lagata ima kratki noze i kratok vek,.i ja vikam vistinata e edna dali tebe ti se dopagala ili ne, pa sekoj po svojot pravecЈас влијаам на тоа каква ќе биди иднината.
Еве првенствено тука, нема да те оставам тебе и таквите како тебе да ширите лаги и во секоја прилика твоите мислења ќе бидат побиени доколку не се вистинити, како многупати досега.
Вистината е една, ти се допаѓала или не.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 21:03 ---[/quote ])),, ,
Истото важи и за тебе, ти се допаѓала или не, една е вистината и ти не ја знаеш, зошто твојата лага ја претставуваш како вистина?lagata ima kratki noze i kratok vek,.i ja vikam vistinata e edna dali tebe ti se dopagala ili ne, pa sekoj po svojot pravec
i sto sakas so ova da kazis,tebe ti nametnal li nekoj nesto ,te prisilil li nekoj vo islam,, vo indonezija koja vojska posla na toa mesto , no tamu ima najpoveke muslimani , koj gi prisili tie luge vo islam. , sega na evropjani koj gi prisiluva da primaat islam?Да знаеш... само колку православно население на Блискиот исток и на Балканот е уништено и претопено во ислам...
pa ti rekov be priatelece sekoj po svojot pat, sto ima da se ubeduvame koj zboruva laga koj vistina, nitu ti mene mozes da me ubedis nitu pa jas tebe, pa zatoa sekoj neka si tera i neka si zivee onaka kako sto si zamisluva,Истото важи и за тебе, ти се допаѓала или не, една е вистината и ти не ја знаеш, зошто твојата лага ја претставуваш како вистина?
a od koe varvarsko pleme ti poteknuvas?A од кое номатско племе водиш потекло.
Е така де, што тогаш проповедаш овдеpa ti rekov be priatelece sekoj po svojot pat, sto ima da se ubeduvame koj zboruva laga koj vistina, nitu ti mene mozes da me ubedis nitu pa jas tebe, pa zatoa sekoj neka si tera i neka si zivee onaka kako sto si zamisluva,
pa ti rekov be priatelece sekoj po svojot pat, sto ima da se ubeduvame koj zboruva laga koj vistina, nitu ti mene mozes da me ubedis nitu pa jas tebe, pa zatoa sekoj neka si tera i neka si zivee onaka kako sto si zamisluva,
Толку имате фобија од исламот што цело време го напаѓате..
Како е можно еден муслиман убива човек и одма терорист биднува, а некој христијанин убива 70 луѓе и јебеш га психопат е..што ќе правиш неможеш да му правиш ништо..(тој у норвешка што уби 70 души)..
a od koe varvarsko pleme ti poteknuvas?
ne be priatelce ti zivees vo sonistata vo bajkite, posle 100 god uste poveke ke se razmnzat ateistite , pa i homosexsualnosta, ,Тоа не е мој сон тоа е реалноста.
А сон е тоа што ти го збориш.
Само за споредба колку атеисти постоеле пред 100 години а колку сега.
Кај виде ти хомосексуалци? Или те чеша можда задникот?ne be priatelce ti zivees vo sonistata vo bajkite, posle 100 god uste poveke ke se razmnzat ateistite , pa i homosexsualnosta, ,