Нарачка на храна преку Интернет (Скопје)

• Креатор на темата Креатор на темата А.L.HC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
0
Здраво јас сум студент од Економскиот факултет на УКИМ и спроведувам истражување за заинтересираноста за нарачка на храна преку Интернет, би ве замолил да го пополните овој краток прашалник (4прашања) http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=1275d357-0d82-4880-a1db-8234012ef7fe

Благодарам однапред
Поздрав

Blagodaram i dokolku si vo moznost preprati ja anketata na tvoite e-mail kontakti ili prijateli na FB, zatoa sto sakam da bide sto poobemna za da izvadam sto potocni rezultati.

poz

Гласав. Интересна работа, би било добро да се имплементира.

Гласано, но некако малце прашања имаш во анкетата... Се консултираше со професорката?

Одлично, гласав и се надевам ке некогаш ова ке го има кај нас.

Гласано и од мене

Гласано, но некако малце прашања имаш во анкетата... Се консултираше со професорката?
prvicniot prasalnik bese uste pokratok (2 prasanja) a trgnav od pretpostavkata deka lugjeto ne sakaat da odgovaraat dolgi prasalnici ili i koga gi odgovaraat gi odgovaraat mahinalno bez razmisluvanje. Imav loso iskustvo pred nekoe vreme koga vrsev drugo sosema razlicno istrazuvanje i prasalnikot bese dosta detalen i se sostoese od 3 strani, koga gi sumirav rezultatite vidov deka 50% od tie sto odgovorile so NE prodolzile so popolnuvanje na prasalnikot (iako ne trebalo) , i imase golem procent sto ne ja ni otvorile 3tata strana :) ovoj prasalnik moze da se izmeni i za sekakvi sugestii slobodno pisete ovde, kako i ako imate nekoi interesni novi prasanja.

uste ednas bi ve zamolil site linkot od prasalnikot da go pratite na vasite e-mail kontakti ili pak nekolku FB prijateli
http://www.esurveyspro.com/Survey.as...b-8234012ef7fe

poz

prvicniot prasalnik bese uste pokratok (2 prasanja) a trgnav od pretpostavkata deka lugjeto ne sakaat da odgovaraat dolgi prasalnici ili i koga gi odgovaraat gi odgovaraat mahinalno bez razmisluvanje. Imav loso iskustvo pred nekoe vreme koga vrsev drugo sosema razlicno istrazuvanje i prasalnikot bese dosta detalen i se sostoese od 3 strani, koga gi sumirav rezultatite vidov deka 50% od tie sto odgovorile so NE prodolzile so popolnuvanje na prasalnikot (iako ne trebalo) , i imase golem procent sto ne ja ni otvorile 3tata strana :) ovoj prasalnik moze da se izmeni i za sekakvi sugestii slobodno pisete ovde, kako i ako imate nekoi interesni novi prasanja.

uste ednas bi ve zamolil site linkot od prasalnikot da go pratite na vasite e-mail kontakti ili pak nekolku FB prijateli
http://www.esurveyspro.com/Survey.as...b-8234012ef7fe

poz

Многу паметно, се надевам ке имаш успешна анкета.Го објавив ова на фејсбук и замолив убаво да гласаат ако имаат време.Кратка е анкетата голема благодарноста пишав.All the best и кога ке завршиш факс ова и да го реализираш ако можеш..

Супер анкета, јас имам направено еден доста добар бизнис план во врска со оваа достава на храна и во моментот се натпреварувам на националниот избор за најдобар бизнис план, така да добро би било јавно да ги покажеш резултатите од анкетите да знаеме каква е заинтересираноста на луѓето за порачка на храна преку интернет, ако има позитивни резултати те чекам да ми бидеш деловен партнет :)

Гласано. Добра идеа.

Пополнето.. Ако ти е за маркетинг семинарска кај Снежана најдобро е да зборниш со неа да бидиш сигурен дека во ред ти е анкетата... Да не испадни џабе маката ако ти го отфрли прашалникот. Инаку јас кога правев беше 20+ прашања анкетата и ја делевме на предавање.

Пополнето.. Ако ти е за маркетинг семинарска кај Снежана најдобро е да зборниш со неа да бидиш сигурен дека во ред ти е анкетата... Да не испадни џабе маката ако ти го отфрли прашалникот. Инаку јас кога правев беше 20+ прашања анкетата и ја делевме на предавање.
Те сфаќам што сакаш да кажеш имав такви проблеми во прв семестар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom