Најздодевна игра

• Креатор на темата Креатор на темата OrrCee
  • Време на започнување Време на започнување
Ogame....Ептен досадна..

Се што е од Blizard !

Очекувај да бидеш контриран од неколку стотици милиони жители на земјава
Факт е дека се што произлегло од Blizzard е бестселер.
WoW,Warcraft,Starcraft,Diablo ако овие серијали ги сметаш за
досадни и глупи...

Иначе да сум он најглупа и најдосадна игра шо сум ја играл Cold War(Многу безцелно тупење околу ситници има) иии можеби Sid Meiers Pirates(за оваа неам зборови треба да ја играш за да осетиш)

Counter Strike... Boom, You're dead... ај пак на ново... и DotA мапите за Warcraft III... кампањата е супер

Не знам зошто ги мислите Online игрите за НАЈдосадни. Да беа досадни немаше да ги игра цел свет. Мене едни од најдосадните игри ми биле тие што речиси немаат крај, а во исто време и немаат некоја поента: FIFA, Serious Sam 2, Left 4 Dead, Driv3r. Сигурни има и други ама од што биле досадни и глупи не ни сакам да ги памтам.

Мене најглупи ми се оние кои немаат приказна. Како на пример ФИФА и такви срања. Секоја година поголеми срања искачаат:). И Left 4 Dead. Приказната е: пукај зомбиња и преживувај. А најдосадна игра е ДотА. Незнам како можат да ја играат таа мапа.

Мене најглупи ми се оние кои немаат приказна. Како на пример ФИФА и такви срања. Секоја година поголеми срања искачаат:). И Left 4 Dead. Приказната е: пукај зомбиња и преживувај. А најдосадна игра е ДотА. Незнам како можат да ја играат таа мапа.

Ами... Left 4 Dead има приказна. Не една туку 4... односно 6 со апдејтите.

Сите од типот на конквер... само кревај левели до бескрај и расипувај мауси од кликање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom